Szerintetek nagy hülyeség kimenni Japánba ha nem tudok japánul olvasni?
Figyelt kérdés
Csak mert mindenhova u.n. kanji-kal van írva minden.2013. febr. 25. 16:25
1/11 anonim válasza:
hát nem valami hasznos mármint úgyértem nem sokat értenél:-)
2/11 anonim válasza:
Attól függ miért mész ki. Ha turistának akkor nem hülyeség, ha oda akarsz költözni, akkor hatalmas marhaság. Képzeld el, hogy már Ausztriába milyen nehéz beilleszkedni némettudás nélkül, hát akkor Japánba...
3/11 anonim válasza:
Nem voltam Japánban, de biztos vagyok benne, hogy a turista látványosságok környékén angolul is ki vannak írva a fontosabb dolgok.
metró tábla pl
4/11 anonim válasza:
k.rvara minden ki van irva angolul is.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!!! :)
2013. febr. 26. 14:16
6/11 anonim válasza:
Engem érdekelne miért mennél ki?
Am figyi kicsit tanulmányozd a hiraganát (igaz hogy sok helyen kanji van) de néha feltüntetik azt is vonat étterem etc van angol is
7/11 A kérdező kommentje:
Miért mennék ki? :D Egyszerű imádom azt a helyet, mindent megnéznék ami ottvan!!! De miért fontos ez?
2013. márc. 2. 16:58
8/11 anonim válasza:
Mivel ok nélkül nem mennek ki az emberek akárhova...
9/11 A kérdező kommentje:
Ja bocs....
2013. márc. 3. 18:20
10/11 hunbula válasza:
Én itt élek rengeteg dolog ki van írva angolul is, főleg nagyobb helyeken. Aki a hiraganát mondta, nem rossz, de a legtöbb dolog ami angol eredetű inkább katakanával lesz kiírva. Japán eredetű dolgok igen hiraganával vannak de ha nem ismeri a nyelvet kb úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!