Ki válalkozna egy utra Dél-Koreába?
Ara gondoltam hogy távolsági buszokal vonatal meg amivel csak lehet mennénk ki .
A legjobb ha csapatostúl vágnánk neki a nagy útnak .
Én 18/L vagyok .
Nagyon szeretem Koreát sok kedvenc együtesem ott él szivesen eltöltenék ott 1-7tett .
Ki jönne el velem ?
Olyan áprilisban indulnánk el mert akor még van egy vizsgám .
De én feltétlen ki megyek.
hehe .
Én nem fogok senkinek se könyörögni :)
De szerintem ha annyira akarja látni a szerelmét az nem fog várni ennyi időt , mig én le vizsgázom ...
Én igen bár amit te mondasz az egy nagyon drága megoldás mivel ha nem tudsz menni valamiért akkor valahol meg kell szállni ellátni magadat szóval ha repülőre pattansz okosabb bár az biztos hogy egy életre szóló élmény lenne az út :)
Én most vagyok 18 de én nem csak egy hétre hanem egy életre szeretnék kimenni szóval még meg kell tanulnom a nyelvet és egy versenyképes diplomát szerezni hogy el tudjam magamat adni, de azelőtt persze kimegyek majd hogy ne az ismeretlenért harcoljak
Hát ez nagy élmény lenne, az már tuti, de ötször drágább, mint egy repülőjegy. Én is ki szeretnék menni, de csak majd ha megnyertem az ötöslottót. (Nem lottózom...) Ha pedig már kimész, miért nem mész ki három hónapra? Magyar ember kilencven napig tartózkodhat kint vízum nélkül. Sokkal több mindent meg tudnál nézni. Szívesen elmennék, de nekem több ütközőm van, mint neked a vizsgád.
20/L
"Ara gondoltam hogy távolsági buszokal vonatal meg amivel csak lehet mennénk ki . "
Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan.
Távolsági buszokkal ? Meg amivel csak lehet?
Az első tanácsom, hogy nézegesd a Google Mapset.
Hogy szeretnél bevonatozni/buszozni Koreába?
Például egy Budapest-London busz benne van 30 ezer forintba (mint a repjegy), na hát még Koreába, Oroszországon meg Kínán keresztül ?
És Dél-Koreába hogy akarsz bebuszozni ? Mert gondolom a tengerenjáró buszt még nem találták fel.
Észak-Koreába be sem engednek, nem hogy még átlépd a demilitarizált zónát a két ország között...
Tudom én hogy nagyon szereted a K-popot, de könyörgöm buta kérdéseket ne tegyünk fel.
Szerintem nevetséges a csaj. :D
18 évesen lehetnél már kicsit komolyabb. Én ilyenekben 13-14 évesen gondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!