Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Ha én Észak- és Dél-Koreába...

Ha én Észak- és Dél-Koreába is el szeretnék látogatni, akkor az egyikbe való belépés kizár engem a másikba való belépésből?

Figyelt kérdés

2012. márc. 24. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha valaha is jártál Dél-Koreában, Észak-Koreába nem kaphatsz vízumot. Észak-Koreába több módon is eljuthatsz egyébként, de mindenképpen lesz árnyékod és nagyon-nagyon behatárolt a mozgástered.
2012. márc. 24. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:

És ha megkérem az észak-koreai határőröket, hogy egy útlevélből kitéphető cetlire nyomják a pecsétet?

Egyébként úgy szeretnék menni, hogy megyek vonattal Moszkvába, onnan Pekingbe, ott megigénylem az észak-koreai túrát meg a vizumot, onnan tovább vonattal Phenjanba, részt veszek ezen az általános túrán (elvileg magyarokat extrább helyekre is elviszik, mert szeretnek minket) aztán vissza Pekingbe vonattal, onnan repülővel Szöulba, egy ideig ott lennék D-Koreában is, aztán Szöulból Budapestre repülnék.

Természetesen útközben megnézném Kijevet, Moszkvát, Novoszibirszket, Pekinget, Shenyangot, Dandongot, ha már át megyek rajtuk.

2012. márc. 24. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Közvetlen ismereteim nincsenek a térségről, de ÉK-ban kemény diktatúra van, nem arról szólnak a hírek, hogy bárkivel is kedvesek lennének.
2012. márc. 25. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

En inkabb azt kerdeznem a helyedben, hogy mit csinalj majd akkor ,ha a del-koreai hatarorok nem akarnak beengedni az orszagba miutan jartal eszakon. Mert ennek eleg nagy a valoszinusege, hogy megtortenjen.

De, ezt inkabb, a del-koreai magyar nagykovetsegtol kene kerdezned.

2012. márc. 27. 04:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy Magyarországon lehetséges-e két útlevelet birtokolni, de idén találkoztam egy cseh sráccal, aki így oldotta meg a hasonló problémáját (úgy emlékszem, ott az izraeli vízum volt a gond). Kérdeztem, hogy miii, ilyet lehet? Hát, mondta, indokolt esetben igen, és ezt indokoltnak minősítették ;). Kérdezz utána. Viszont ha netán működik, akkor értelemszerűen nem kéne mindkettőt Kínában megigényelni, nehogy valahogy észrevegyék.
2012. márc. 27. 11:31
 6/6 anonim válasza:
Veszítsd vagy lopasd el az előző dokumentyet. :)
2012. márc. 28. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!