Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak Törökországgal kapcsolatban? Az ott élő emberekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2012. jún. 19. 19:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
Tavaly voltam ott,és nagyon kellemesen csalódtam.Az emberek nagyon jó fejek,de komolyan.Nincs kosz az utcán se,meg semmi.Szerintem érdemes oda menni.:)
2012. jún. 21. 10:31
 2/12 anonim válasza:
Ajanlom mert jo kedvesek az emberek
2012. jún. 21. 21:03
 3/12 rda85 válasza:
Ők megvágják, mi gyógyítjuk - tuti hely, medzsar testver!
2012. jún. 21. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Bajuszos utcán lebzselő tömeg vesz körül mindenhol.

Mindenki eladni akar valamit, vagy a cipődet akarja erőszakkal megpucolni, avagy csak megd.ni akarnak a bazárban, ha nő vagy.

(Ha férfi, akkor is.)

2012. jún. 22. 03:35
 5/12 myszerencse válasza:
Bátran menj csak, mert az emberek kedvesek, a tenger csodás, nagyon jó minőségű ruhákat lehet venni jó áron.Kusadasiban voltam tavaly nyáron.Gyönyörű hely, mindenki kedves, és előzékeny volt.A hotelben értünk voltak, pedig csak 3 csillagos volt. Csak szép emlékkel tértem haza.Pamukkale, pedig egy igazi csoda, ha teheted, kiránduljatok el oda. :-)Szóval, szuper hely !
2012. jún. 23. 12:21
 6/12 ennyiii válasza:

Azért nem kell ám bedőlni nekik. Persze, hogy tiszta minden, mert a túrista úgyis csak azt látja belőle, és csak az alapján ítélheti meg őket. Ez a baj.

Erőszakosabbak a törökök, mint mi, de Európa felé próbálnak tartani.

2012. jún. 23. 16:43
 7/12 anonim válasza:

Én Hollandiában vagyok de itt is vannak törökök, és hát a legtöbbje csak inkább üzletel, dolgozni a legtöbb nem akar. A nők dettó úgy néznek ki mint otthon a cigány asszonyok....

valami balhé mindig van velük, van pár rendes is, de az kevés.Én speciel nem kedvelem őket.

2012. jún. 24. 10:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem jártam még Törökországban, de 1990-ben (Ny)Németországban fél évig dollgoztam egy török sráccal. (Yener Demir).

Mindketten a német főnöknél laktunk, kis manufakturális cége volt. A Yener évek óta lakott ott a feleségével, ők egy lakásban éltek, én a tulajnál egy külön szobát kaptam.

Yener többször hívott, hogy látogassak el hozzájuk vasárnapi ebédre, de fenntartásaim voltak velük szemben.

Egyszer beadtam a derekam: csodálatos függönyök, tisztaság fogadott, és igazi magyaros fűszeres ízek. (Sok fűszerhez az ideiglenes - 150 éves - Mo-on tartózkodásuk során szoktattak bennünket...)

Kellemes meglepetés voltak számomra, különösen a rideg, faarcú, merev tartású német főnök családjával összehasonlítva.

2012. jún. 25. 11:15
 9/12 anonim válasza:

Én már nagyon sokszor voltam és még fogok is menni Törökországba. Nagyon kedvesek és a magyarokat különösen szeretik. Érdemes a városba, faluba kimenni, mert nagyon olcsón, nagyon finomakat lehet enni. Sajnos amióta majdnem minden szálloda all inclusive bajban vannak ezek a kis, hangultos éttermek, lokanták.

Rengeteg történelmi és földrajzi látnivaló van országban. Gyönyörű ország.

2012. jún. 25. 15:19
 10/12 anonim válasza:

Szia!

Én is voltam már ott nagyon szép helyek vannak! Érdemes megnézni a Kék mecsetet! De ne fogadj el semmit az utcán!

Mert mikor én voltam elfogadtam és aztán mondták, hogy pénzbe kerül!

2012. jún. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!