Milyen tapasztalataitok vannak az illegális New York-i életben?
Előny: kitvagy, ha nem kapnak el, nem zargatnak
Hátrány:
-Bevagy zárva az országba. Ha egyszer elhagyod, már csak nehezen engednek vissza.
-Hivatalosan nem létezel. Nem tudsz normális munkát vállalni, bankszámlát nyitni, telefont intézni, nincs eü biztosításod, hivatalos ügyeket intézni, meg még ki tudja mit NEM
- ha elkapnak, kitoloncolnak
köszi az eddigi válaszokat!
18:44! Te hogy jutottál ki és mikor? mit dolgozol? milyen körülmények között éltél eleinte és most?
ma 18:44 ha ez tenyleg igy lenne akkor tuttira nem itt reklamoznad magad.
Azt vagod, hogy IP cim alapjan siman lenyomoznak es ha akad egy "kedves/joindulatu/irigy" honfitarsad, akkor csak egy telefon es felnyom teged!?!
De gonosz vagytok vele! :D
Rohadt magyar szokás fenyegetőzni...nem fogja senki ip alapján elkapni és kitoloncolni, van jobb dolguk is :D
"Hát ez roppant érdekes, nekem telfonom is van, mobil is, meg vezetékes is, a saját nevemen, bankkártyám is van, számlával együtt, és illegális is vagyok, sőőőőt munkám is van!!!!"
Csak sajnos nem New York-ban, hanem Kiskunfelegyhazan! :-D
"Jól mellényúltál kisfiam!!!!"
Anyu te vagy az? Mert akkor tenyleg mellenyultam, nem Kiskunfelegyhaza, hanem Tapioszecso. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!