Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak az illegális New York-i életben?

Figyelt kérdés
Légyszives csak azok írjanak,akik jelenleg is kint élnek,vagy éltek.. (NEM HIVATALOSAN) érdekelne minden,ami hátrány,ami előny.. bármi,ami ezzel kapcsolatos. köszönöm! :)

2012. máj. 29. 00:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Előny: kitvagy, ha nem kapnak el, nem zargatnak

Hátrány:

-Bevagy zárva az országba. Ha egyszer elhagyod, már csak nehezen engednek vissza.

-Hivatalosan nem létezel. Nem tudsz normális munkát vállalni, bankszámlát nyitni, telefont intézni, nincs eü biztosításod, hivatalos ügyeket intézni, meg még ki tudja mit NEM

- ha elkapnak, kitoloncolnak

2012. máj. 29. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez roppant érdekes, nekem telfonom is van, mobil is, meg vezetékes is, a saját nevemen, bankkártyám is van, számlával együtt, és illegális is vagyok, sőőőőt munkám is van!!!!
2012. máj. 29. 18:44
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

18:44! Te hogy jutottál ki és mikor? mit dolgozol? milyen körülmények között éltél eleinte és most?

2012. máj. 29. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

ma 18:44 ha ez tenyleg igy lenne akkor tuttira nem itt reklamoznad magad.

Azt vagod, hogy IP cim alapjan siman lenyomoznak es ha akad egy "kedves/joindulatu/irigy" honfitarsad, akkor csak egy telefon es felnyom teged!?!

2012. máj. 29. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Marhára meg vagyok ijedve !!!!
2012. máj. 30. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

De gonosz vagytok vele! :D

Rohadt magyar szokás fenyegetőzni...nem fogja senki ip alapján elkapni és kitoloncolni, van jobb dolguk is :D

2012. máj. 30. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

"Hát ez roppant érdekes, nekem telfonom is van, mobil is, meg vezetékes is, a saját nevemen, bankkártyám is van, számlával együtt, és illegális is vagyok, sőőőőt munkám is van!!!!"

Csak sajnos nem New York-ban, hanem Kiskunfelegyhazan! :-D

2012. máj. 31. 00:21
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Döncike Te idióta!!! Jól mellényúltál kisfiam!!!!
2012. máj. 31. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

"Jól mellényúltál kisfiam!!!!"

Anyu te vagy az? Mert akkor tenyleg mellenyultam, nem Kiskunfelegyhaza, hanem Tapioszecso. :-)

2012. máj. 31. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne rikacsoljal mar ott rocsogefalvan agyas doncikegyerek! vissza sz olba de izibe!!!!!!
2012. máj. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!