Zozo86 kérdése:
Tudtok-e valamit erről a cégről? "newyorki-munka.com" időgondozást építőipari melót és kertész melót ajánlanak New York-ban, szerintetek megbízhatóak?
Figyelt kérdés
régóta szeretnék kijutni az usába esetleg kanadába, de jobban szeretném az usát. esteleg ismertek olyan céget embert bkit aki foglalkozik new yorki munkákkal?2012. máj. 21. 08:56
1/12 manchester10 válasza:
hát én is szeretném tudni hogy nem e kamu,de ahogy néztem hitelesnek tűnik meg elég fasza a weblap:DD
2/12 anonim válasza:
Kamu "szaga" van!
Nyelvtudás nem szükséges? Na ne röhögtessenek már! A weboldal pedig nem profi, mindössze egy szerkesztővel lett összerakva, sablon alapján.
3/12 anonim válasza:
Az ilyen és ehhez hasonló honlapok általában mind az átverésről szólnak, úgyhogy óvatosan! befizettetnek egy csomó pénzt veled, aztán munka meg sehol... nem tudom, hogy itt is így megy-e, de ha úgy kezdődik a dolog, hogy fizettetni akarnak veled, azonnal felejtsd el.
Kanadába nagyobb esélyed van kivándorolni (ha van jó szakmád és beszéled a nyelvet), inkább azzal próbálkoznék a helyedben.
4/12 A kérdező kommentje:
szakács vagyok jelenleg, az is jó kanadába ?
2012. máj. 21. 21:43
5/12 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy el tudsz vele helyezkedni. A [link] honlapon tudsz informálódni a lehetőségeidről. Azt előre mondom, hogy jó nyelvtudás és saját tőke nélkül nincs értelme belevágni.
6/12 A kérdező kommentje:
és mennyi az a saját tőke ? ha megvan a pontom is meg ilyesmi ?
2012. máj. 22. 09:11
7/12 anonim válasza:
A pontod, hogy meglegyen az az alap. A saját tőke szerintem min. 1,5-2 millió, de persze ez sokmindentől függhet hogy mennyire lesz szükséged.
8/12 anonim válasza:
Én nyelvtudás nélkül mentem ki, bármilyen hihetetlen is! Pontosan New Yorkban beszélnek a legtöbben magyarul/ zsidó családok, és amerikai családok is!/ na erre varrjál gombot!!!!
9/12 anonim válasza:
a bizonytalanra kimenni nem javasolt. ha meggyőzödtél róla , hogy a cég valós, csak akkor indulj neki. nyelvtudás minden hova kell, legalább társalgási szinten.
10/12 A kérdező kommentje:
oylanokat olvasok hogy szinte sok az illegálisan kinnt tartózkodó és le se szarják őket csak nyugton kell lenni, ebből mi igaz ?
2012. jún. 4. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!