Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Pár hét múlva New Yorkba...

Pár hét múlva New Yorkba utazom. A JFK-n szállok le, és a Manhattenbe való transzferen gondolkodom. Nektek milyen tapasztalataitok vannak az AirTrain-nel kapcsolatban? Megéri azzal menni a metrómegállókig? Hol lehet rá jegyet venni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 4. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
menj taxival. alig drágább
2012. jún. 4. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy megyek majd. Még tapasztalatom nincs, mivel most megyek először, de én ilyen kis van-t rendeltem, kb. 8-10 személyes kisbusz. Ha késik a repülő, vagy bármi, akkor elvileg meg is várnak, háztól-házig visznek, és az elutazás napján a szálláshoz jönnek értem, elvileg az is garantált emiatt, hogy nem kések el.
2012. jún. 4. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:

mi is most megyünk...

airtrain-nel, és vonattal philadelphia felé manhattanből majd :)

én úgy tudom, manhattanig 45$ körül visz el JFK-ről a taxi, viszont az airtrain csak 6$-ba kerül azthiszem és 7percenként jár csúcsidőben. mi ezt választjuk, szerintem neked sem lesz vele bajod :)

és a kilátás is nagyon szép, ahogy elnéztem, tömegközlekedéssel többet látsz, mit kocsiból :)

2012. jún. 4. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne metrózz, ha nem ismered a hálózatot, mert akkor úgy eltévedsz, hogy csak na. Menj taxival, úgy egyszerűbb, és ha jó beszélőkéd van, még engedményt is kapsz a taxistól..
2012. júl. 20. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem ismerem a hálózatot, de ettől még taxizni fogok.

1. Már itthonról fel tudok készülni az irányokból/számozásokból/megállókból.

2. Lesz nálam térkép.3

3. Van kiírás a metrókban - gondolom.

4. Meg lehet kérdezni embereket.

5. Ha eltévedek, az jó kaland. :)

Tudod, nem mindenkinek van pénze taxizni, de én amúgy is azt gondolom, hogy sokkal érdekesebb magamtól bejárni a várost, mint háztól házig vitetni magamat.

Kérdező!

Metrózz nyugodtan. :)

2012. júl. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!