Milyen vízum kell kínába?
Figyelt kérdés
Két hétre megyek Július 24-től. Mennyivel előbb kell igényelni? Ugye még időben vagyok? Le tudnátok részletesen írni nekem az egész folyamatot? Köszi2012. jún. 13. 22:02
1/9 kiflitolvaj válasza:
Turista vízum, egyszeri belépés, max. 30 nap tartózkodással 8000 Ft, egy hét alatt megvan. Én egy utazási irodán keresztül szoktam intézni, így nem kell a követségre mászkálni, az ügyintézési díj 4000 Ft náluk. Ha érdekel, akkor szívesen megadom az elérhetőségüket. Az útlevél, egy színes igazolványkép és a repülőjegyed kell hozzá. A vízumigénylőt segítenek kitölteni, de ha magadnak csinálod, akkor sem bonyolult. Kína klassz, jó utat!:)
2/9 anonim válasza:
Függ hová mész. Hongkongba és Makaóba nem kell vízum ha csak két hétre mész. Ha nem oda mész de tervezed, hogy meglátogatod Hongkongot vagy Makaót, akkor érdemes megkérdezni, hogy elég-e az egyszeri belépésre jogosító vízum. Időbe kezd el intézni, egyik barátom most vasárnap utazott és pénteken kapta meg a vízumot (pedig időben leadta kérelmet).
3/9 kiflitolvaj válasza:
Egy nap alatt is el lehet intézni, ha gyorsítottat kér.
4/9 anonim válasza:
Igen el lehet intezni egy nap alatt, de pl. az orosz vizum gyorsitva + 40000 Ft.
5/9 kiflitolvaj válasza:
A kínai 5, vagy 7 ezer gyorsítva, már nem emlékszem pontosan, de nem vészes.
6/9 anonim válasza:
8000 ft, és nincs meg egy hét alatt. Az enyémre egy hónapot kellett várni (bár mi többen mentünk, lehet azért [10-en]).
7/9 kiflitolvaj válasza:
Én évente többször megy és még soha nem kellett egy hétnél többet várnom a vízumra.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. Azóta már elintéztem és meg is kaptam a vízumot.
2012. jún. 23. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!