Kinaba milyen vedo oltasok kellenek?
Ezt olvasd el:
Én Hongkongban voltam és Hepatitis A vedőoltást kaptam. Nem volt kötelező, de a védőnő ajánlotta. Kombináltat is kérhetem volna, de mivel a párommal mentem és nem állt szándékunkba félrelépni így azt mondták, hogy elég az A.
Honkongban egyébként sétáltunk rengeteget, pl. gyalog jöttünk le a Peakről aztán lent volt egy tábla ami figyelmeztetett, hogy ha megcsípett egy ilyen szúnyog (volt ott egy kép), akkor menj orvoshoz , mert japán agyvellőgyulladást okozhat. Persze engem pont megcsípett egy szúnyog és baromira nem emlékeztem, hogy milyen volt, szóval jól be voltam toljva. De szerencsére normál szúnyog volt :-)
Nem tudom mennyibe kerül én külföldön kaptam meg az oltást, de nem volt olcsó.. A hepatitis egyébként nem egy oltás 2x kell beadni, szóval időbe kezd el intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!