Milyen oltások kellenek? Milyen időközönként?
Figyelt kérdés
A féreghajtót valóban elég félévente? Vagy évszakonként kell?
És a féreghajtón kívül milyen oltások kellenek még, milyen időközönként és ezek kb. mennyibe kerülnek?
2012. márc. 14. 07:24
1/5 anonim válasza:
féreg hajtás: félévente ajánlott, bolha irtás három havonta
oltások: veszettség elleni: az első után félévvel meg kell ismételni, utána évente egyszer, és szintén évente egyszer van a kombinált oltás
2/5 anonim válasza:
az ár kutya doki függő.. nekem egy általános kivizsgálás, féreghajtás, plusz a veszettség emlékeztetője (meg a chiphez tartozó adatok átirása-nem tudom azért kellet e fizetni) volt háromezervalamennyi (és erre kaptam még 10% kedvezményt, csak azt nem tudom miért... lehet mert menhelyes a kutyus és eddig is ő kezelte :D )
3/5 anonim válasza:
Nemgond, hogy a kérdés a lovaknál van, előző válaszoló?
Féreghajtót mi 4 havonta adunk, esetleg akkor, ha új ló érkezik.
4/5 anonim válasza:
Második,szerintem itt lóról van szó.
5/5 x) válasza:
Tetanuszt mindenképpen érdemes oltatni mert sose lehetünk elég óvatosak, bármikor megszúrhatja a lovat egy rozsdás szög vagy hasonló.
De ha a dokit megkérdezed tud neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!