Egy lóápoló dobozba milyen ápolószerek kellenek, és eszközök?
Nekem egy decathlonos szettem van, ilyen: [link] (csak épp a színe más.)
Úgy kaptam ajándékba, van benne egy puhább szőrkefe, egy erősebb kefe, egy gumivakaró, szivacs, patakaparó, sörény, - és farokkefe, fésű, pataecset ilyen kis tokkal. Ill. vettem még külön egy gyökérkefét, bár azt nem nagyon használom, meg vagyok elégedve ezzel a szettel. Csak én átpakoltam az egészet a dobozomba.:)
Patazsír a pataápoláshoz, ahoz külön patakefe. És ha van kedved és időd vegyél lóhajgumit és befonhatod a sörényét. De a farkát nem ajánlom mert avval üldözi el a legyeket.
Fent már leírtam amiket én is leakartam írni.
ami nincs a dobozodban a gyökérkefe,a sörényfésű, ezek kellenek ha nincs saját lovad(+ amid van a dobozban)
de ha van,/de akkor ezt a kérdést nem tetted volna fel/ akkor kell bele 2 szivacs,tiszta pamut rongy,egyéb kifésülő szerek,lósampon.
Véleményem szerint mindenképpen szükséged lehet:
-erősebb, durvább kefére (a makacs piszok, megszáradt sár miatt)
-puhább kefe (por, enyhébb "szennyeződések")
-patakaparó
-patazsír és ecset
-tajtékvonó (fürdetés után)
-sörényfésű
-szivacs (fürdetéshez, vagy a pata lemosásához...)
-fényesítőkesztyű, vagy rongy ( a csutakolás utolsó lépéseként szép fényt ad a szőrnek)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!