Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Törökország vízum a repülőtéren?

Törökország vízum a repülőtéren?

Figyelt kérdés
Törökországba utazáskor amennyiben a vízumot a repülőtéren szeretném intézni, nagyon bonyolult? Nem gond, ha nem tudok angolul? Hová kell mennem, mit kell tenni? Ha valaki aki már járt ott és le tudná írni, nagyon megköszönném :)

2012. máj. 29. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Isztambulban voltam a múlt héten. Tökéletesen egyértelmű minden. Hatalmas betűkkel ki van írva, hol tudod megvenni. Amint leszállsz a gépről, még az útlevél ellenőrzés előtt kell intézni. Útba esik, nem lehet eltéveszteni. Kérdezni semmit sem fognak, csak annyit mondanak, hogy 15 euró, és kapsz egy matricát. 30 másodperc az egész.
2012. máj. 29. 20:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget, a barátnőm fog utazni, és ez lenne az egyszerűbb megoldás, csak meg van ijedve, hogy esetleg nem tudja elintézni.
2012. máj. 29. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Most tudtommal, ezéven Törökországba már nem kell vízum,tuisztika miatt. csak az útlevél. de komolyan. én ukrajnai vagyok, több ismim ment ezéven oda vízum már nem kell.
2012. máj. 31. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Én múlt héten voltam, és kellett a vízum... Magyar állampolgároknak egészen biztosan kell.
2012. máj. 31. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:

17:43

valószínűleg Ukrajna és Törökország megállapodott kölcsönösen a vízummentességről. Ez nem úgy működik, hogy egyes országokba a világ minden tájáról kell vagy nem kell vízum. Hanem az egyes országok közt kölcsönösen ugyanúgy működik.

Tehát Magyarországról még mindig kell vízum Törökországba (és fordítva, egy töröknek is kell vízum, ha Magyarországra jön, és ez igaz minden országra ahova nekünk vízum kell).

Az más kérdés, hogy a török vízummal nem kell sokat bajlódni :)

2012. máj. 31. 21:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, magyar állampolgároknak kell vízum, a követségen megkérdeztem, de mint az első kedves válaszoló is írta, a repülőtéren egyszerűen el lehet intézni.
2012. jún. 2. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Tehát ha mondjuk utazási irodával utazom nyaralni, akkor is nekem kell intézni a vízumot? Ott kint kell, amikor leszáll a repcsi?
2012. jún. 3. 10:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Szerintem igen, hacsak az utazási iroda nem intézi mindenkinek, ezt meg kell kérdezni.
2012. jún. 7. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Én amikor mentem Antalyába repülővel, ahogy kiszálltunk a gépből a röphídon át az épületbe, rögtön ott volt egy pult, ahol venni kellett a vizumot, 15 euró és beragasztottak az útlevélbe egy matricát, utána továbbmentünk, ott volt az útlevélellenőrzés, ott bepecsételték az érkezés dátumát, és amikor mentem haza, akkor kilépésnél ugyanúgy bepecsételtek egy kilépési pecsétet és ennyi.
2012. jún. 8. 12:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. jún. 8. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!