Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mi ez a nagy erdeklodes Korea...

Mi ez a nagy erdeklodes Korea irant? Mi okbol akarnak joparan hirtelen idejonni elni?

Figyelt kérdés

Mostanaban ugy tunik elegge megszaporodott azoknak a szama, akik ide Koreaba szeretnenek jonni elni.

Kerdeznek itt letelepedesrol, munkarol, nyelvtanulasrol..

Egyaltalan tudjak ezek ez emberek, hogy mi varna Koreaban rajuk??

Mert en azt latom, hogy az almodozas az mukodik, de realisan is kene latni. Vannak itt jo dolgok, de ott a masik oldal is!

Ez nem Amerika, hogy csak megyek, es biztos lesz vmi munka, szallas, es meg a kajat is siman megeszem minden problema nelkul.

Kulturalis kulonbsegekrol nem is beszelve.......

Szoval, mitol van ez a nagy "ide akarunk jonni elni"? KPOP?

2012. márc. 16. 11:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

En a ferjem miatt vagyok itt. Az, hogy en, hogy erzem magam itt,nem szamit.

Ugye mindenki mas, szoval amiert en jol erzem magam, az nem biztos, hogy masnak is jo lesz. Es amiert en rosszul erzem itt magam,

az lehet, hogy masnak meg se kottyan. Sejtem, miert kerded ezt. Csak mert ugy tunik ,hogy en csak rosszat irok Korearol,

kozben megis itt vagyok. Igen am, de ha, egy dolog fekete es feher ,akkor azt illene feketenek es fehernek IS latni!!

De, akik ezen az oldalon kerdezoskodnek, azok csak a feheret latjak.

Mert semmi masra nem tudnak alapozni, mint par sorozatra amit lattak, 1-2 rozsaszin kodos blogiro oldalara stb, es a SAJAT FANTAZIAJUKRA.

Blogokban nyiltan nem irnak rossz dolgokrol, es a tvben se mutogatnak semmi taszitani valot Korearol. Pedig semminek nincs csak 1 oldala. Mindig van rossz, es jo is. Es a rossz az ugyanugy szukseges informacio!!!

Fantaziakra alapozni barmit es légvárakra epiteni jovot , meg szerintem a legnagyobb butasag.

2012. ápr. 5. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!