Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Valaki beszél koreaiul?

Valaki beszél koreaiul?

Figyelt kérdés
megszeretném tanulni a nyelvet itthon, nem tudna valaki segíteni? előre is köszönöm:)
2012. márc. 11. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
a koreaiak
2012. márc. 11. 22:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen. Amikor a sokrészes koreai sorozatok mentek a tévében, sok olyan beírást olvastam fórumokon, amely koreaiul tudó emberektől származtak. Keress rá a filmek címére a port.hu-n, ott a megjegyzéseket nézd át, meg sulira is rákereshetsz.

Arra kevés az esélyed, hogy itthon aktívan használd a nyelvet.

2012. márc. 11. 22:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó:) koreába szeretnék eljutni és ezért érdekelne.
2012. márc. 12. 18:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Dong yit (동이 (同 伊) csókoltatom! Feltétlenül add át neki! ;-)
2012. márc. 12. 21:27
 5/13 A kérdező kommentje:
előbb a nyelvet kéne tudni és eljutni oda.:D
2012. márc. 13. 19:49
 6/13 anonim ***** válasza:

En beszelek, de mar nem lakom Magyarorszagon.

Ha Pesten laksz, menj be a Koreai Kulturalis Kozpontba. Nemreg nyilt, es allitolag vannak tanfolyamjaik. Az ELTEn is van tanfolyam,

de mar nem tudom, hogy azota beengednek-e az orakra nem egyetemistakat.

Ha egyedul szeretnel, akkor Osvath Gabor koreai nyelvkonyvet ajanlom. ELTE vagy Kulker jegyzetboltjaiban elvileg kaphato.

Ha beszelsz angolul, vannnak a neten angol nyelvu konyvek amiket le lehet tolteni.

Aztan itt van ez az oldal is, ingyenes a regisztracio, es vannak koreai leckeik is.

[link]

2012. márc. 14. 03:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Hol laksz? Koreában? Te hol tanultad meg a nyelvet?
2012. márc. 15. 18:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, Koreaban. Az alapokat az ELTEn tanultam, Osvath Gabor tanarurtol, az o konyvjeivel. De egyedul is, hozzatanultam, mas konyvekbol, + koreai diakok segitsegevel. De felsofokon nem beszelem meg a nyelvet. Sokszor angolul kommunikalok itt ha lehet, mert az konnyebb...
2012. márc. 16. 04:58
 9/13 A kérdező kommentje:
És miért akartál oda kimenni? mien ott élni?
2012. márc. 16. 20:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Nezopont kerdese, hogy milyen itt elni. Valakinek a szemelyisege jol beleillik az itteni kulturaba, van aki nem birja elviselni.

Az teny ,hogy sok turelem kell az itt eleshez. Rossz, es jo dolgok mindehol vannak! Szoval amit rosszat veszitettem Magyarorszagbol, azt

visszakaptam maskepp, es forditva joban is. Az tud fajni rendesen mikor le kell mondanod olyan jo dolgokrol amit szerettel Magyaroszagon.

Persze kaphatsz helyettuk mas jot itt. De ez is nezopont kerdese kinek mi a jo, es rossz.

Nekem egyik fajo pontom, az etelek. Teliszalami/szalami, majkrem, hurka, kolbasz,griz, kefir, sargaborso es jo par zoldseg es peksutemeny/sutemeny el van itt felejtve.

Persze van amit hozhatok, de van amit nem (szalami:((()..

Aztan ugye ott vannak a baratok. Nem egyszeru baratkozi koreaival.

Sokat szamit az eletkor. Tehat ha vki nem pont egyidos (vis nem ugyanabban az evben szuletett) akkor abbol nem lesz baratsag. A koreai lanyok/nok meg, huuu

nem akarom leszolni oket, de sztem a tobbsegjuk eleg eszetlen europai szemmel...szoval maradnak a magyarok, akik vannak vagy 15-20an itt szetszorva kulonbozo varosokban..

2012. márc. 17. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!