Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » A japánok miért nem büdösek?

A japánok miért nem büdösek?

Figyelt kérdés
Tényleg nem büdösek vagy csak magukról terjesztik?
2011. okt. 11. 15:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most nem általánosságbam gondoltam, hanem akiket ismerek azok tiszták rendesek és mégis kellemetlen szaguk van.
2011. okt. 21. 09:05
 12/16 anonim válasza:
100%

Igen,minden nemzetiségnek megvan a sajátos kis szaga...:DD

Attól függetlenül,hogy tisztálkodnak-e.

A japánoknak hal szaga van,mert ott a halakat,tengeri herkentyüket esznek a leggyakrabban.!:)

OFF:

Nagyon szúrta a szemem,hogy a cigányokra az mondták nemtisztálkodnak ... van pár cigány ismerősöm,róluk ez egyáltalán nem mondható el! nagyon rendes és tisztességes család!

Igen,mint minden más nemzetiségnél előfordulhat hogy rossz emberek,de elöbbszőr megkell ismerni az illetőt és utánna lehet ám itélkezni! :)

23/N

2011. okt. 23. 10:15
 13/16 A kérdező kommentje:

Ok.

...szóval a lényeg, hogy hal szaguk van. Köszönöm.

2011. okt. 24. 09:58
 14/16 anonim válasza:
fogadjunk h 13 eves vagy..kerdezo..ezzel csak arra utalok,hogy en kb akkor tettem fel ilyen kerdeseket magamnak..az hogy az embernek milyen szaga van, az nem fugg a nemzetisegetol..tudod mitol fugg?:) attol hogy tisztalkodik-e rendesen,vagy attol hogy mit eszik..ha egy japan magyarorszagon elne,akkor nem anne mas szaga,mint nekunk..de ha egy magyar ugyan olyan eletmodot folytatna mint egy japan,akkor olyan illata lenne..raadasul mindenkinek van egy sajatos illata,amit o nem is erez,de az csak ra jellemzo,igy tudjak mondjuk a kutyak szag alapjan elkuloniteni az embereket is..ugyhogy az hogy milyen illatod van,fugg attol hogyan/hol elsz,mit eszel..
2011. okt. 27. 21:33
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát igen, lehet, hogy aránylag világos a bőrük, csupa egészséges dolgot étkeznek: főleg zöldséget főttRIZSt meg halakat és így lehet hogy tényleg elenyésző az illó anyag kibocsátás.

És még pluszban eléggé fürdőznek is. Ki is próbálom ezt az életmódot.

2011. okt. 28. 09:58
 16/16 anonim válasza:
en voltam mar neger prostival de semmit nem ereztem pedig meg ki is nyaltam
2016. febr. 16. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!