Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Dubajban mennyire keresettek...

Dubajban mennyire keresettek a tanárok?

Figyelt kérdés
Elsősorban franciatanárok.
2011. szept. 10. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A netten tudod megnezni, hogy keresnek-e, mivel mindig vannak fenn hirdetesek, palyazatok.

Nagyon szep es kulturalt, es tiszta orszag. Valoban alkoholt nem lehet egy ABC-ben megvasarolni, viszont Dubaitol 80 km-re, tehat a varostol kieso reszen lehet venni alkoholt.

Ez most nem tartozik a kerdeshez, de latom, hogy elottem mar sok tapasztalt leirta azt, hogy milyen orszag es milyen az elhelyezes stb.

Gyonyoru orszag, az elhelyezes is nagyon jo, tehat tiszta es kulturalt korulmenyek kozott szallasoljak el a kulfoldi dolgozokat.

A homoszexualalitas sem tobb, mint mashol. En pl. nem lattam kezenfogva ffiakat, de csokolozni sem, s nem ertem, hogy a magyarok ezt honnan veszik, vagy talan lattak?

2011. szept. 14. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!