Milyen foglalkozások keresettek ma? És mi az amihez nem nagyon kellene fizika, max. Inkább matek?
Figyelt kérdés
18 leszek, lány vagyok, és egyszerűen nem tudom kitalálni, hogy mi legyek:S teljesen határozatlan vagyok, és egyre többet stresszelek ezen, mert az osztályból már szinte mindenkinek van valamilyen elképzelése.
a BME-n gondolkoztam, valami formatervező vagy belsőépítészen, de nem tudom, hogy ilyesmikhez kell e fizika, vagy elég e a matek és a rajz.. segítsetek kérlek, hogy egy kicsit határozatlan, de jó tanuló lánynak milyen foglalkozások jöhetnének szóba..
2011. szept. 2. 16:24
1/2 anonim válasza:
Kell fizika hozzá, éptészek tanulnak statikát, ha jól tudom, ahhoz pedig fizikai ismeretek kellenek.
2/2 anonim válasza:
a BME-s építészeti meg műszaki dolgokhoz mind követelmény a fizika érettségi.
ha olyat akarsz amiben van matek, akkor közgázos szakok és az informatika. bár az infóhoz meg kell az info érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!