Hol tudok utána nézni, hogy milyen szakmák keresettek Ausztráliában?
Sziasztok!
Én és a férjem szeretnénk Ausztráliába menni dolgozni és kint szeretnénk élni.Tartalékunk van erre. Én 3 nyelven beszélek angolul felsőfokon, férjem középfokon,folyamatosan.Nekem 2 diplomám van neki szakmája.Légyszíves írjátok meg hol tudok utánanézni, hogy milyen szakmák keresettek kint, mert itthon levégezne még akkor egy tanfolyamot előtte.
Illetve csak lépésekben leírnátok, hogy milyen vízum kell ilyenkor, ha ki szeretnénk menni keményen dolgozni, és mondjuk itthonról nem sikerül találni munkát, csak miután kiérkezünk akkor tudnánk keresni személyesen? Légyszíves írjátok meg még azt is, hogy mennyi esélyt láttok így tanultan, és folyékony nyelvtudással?Nem kioktatásra várok hanem tanácsokra, mert senkim nincs aki tudna ebben segíteni sajnos, ilyen területen.Nagyon szépen köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!