Lufthansa vagy Austrian?
Ha jol ertem, az Emirates még olcsóbb is, mint a Lufi?
Bár nem ezt kérdezted, de ha a kettő között kellene választanom, nem is kérdés: Emirates.
Ég és föld különbség (Emirates javára)
Lufthansa "csak" korrekt szolgáltatást nyújt, viszont Emirates tényleg csúcs.
Az ok, amiért esetleg Lufit választanám: ha mérföldeket gyűjtesz (Europában valoszinűleg többet utazol Lufi-csoport tagjaival)
hmmm...
Lufthansa, ahogy irtam, nyujtja a korrekt, "unalmas" europai szintű szolgáltatást... bár legutóbbi hosszabb utam a Lufi 747-esén volt (dugig tele, nagyon kevés hely, közös képernyő), és legvacakabb utjaim között tartom számon. Hosszútávon az Airbus A340-jükről azért viszonylag jo emlékeim vannak... de tényleg, semmi különös, átlag európai
Emirates: lehet csak nekem volt szerencsém, de nagyon kellemes emlék volt, BKK A380-ason :-)
Tágasabb hely, csúcs szórakoztató rendszer, alig voltak a gépen (mondjuk ez utóbbi nyilván szerencse kérdése :-)), jó kaja
Nyilván, részben személyes élményekből is táplálkozik a vélemény. Ami azért mindenképp számit: lábhely
(Lufi 747-ről mindenképp lebeszéllek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!