Mit gondoltok arról az akcióról amit a lufthansa hirdet most hogy 29000. -ért budapest milano oda vissza, közvetlne járat? és ami a pláne benne van az illeték (apróbetűben olvastam)
Az árban biztos nem vernek át, meg ha benne van az illeték akkor az benne van. Viszont nincs benne a szállás, amit külön fel foglalnod arra az időre Milánóba, célszerű azt is előre interneten. Meg az is fontos, hogy Milánóba melyik repülőtéren száll le, mert az is lehet hogy a várostól 30-40 vagy még több km-re és akkor onnan is utaznod kell tovább busszal. Ami plusz költség Általában ezek az olcsó akciós jegyek emiatt akciósak. Sajnos nem tudok segíteni többet, mert a lufthansa oldala angol. De ha nagyon oda akarsz utazni, ajánlom a wizzar-t, az sokkal olcsóbb. Csak nézd meg a repteret hogy milyen messze van a várostól.
üdv
Szerencsére a Lufthansa Italia Milánó fő rep.terére a Malpensa-ra érkezik, így a várostól való távolsággal nem lesz gond... Többször is jártam ott, nagyon kultúrált, könnyen átlátható, tiszta és rendezett rep.tér... Előnyben részesítem, mint átszálló pontot is, ha messzebb utazom.
Amúgy az árral kapcsolatban teljes mértékben hihető, hogy valóban ennyi... Bár főleg Birtish Airways rep.jegyekkel dolgozom, azért valamelyest otthon vagyok a globálisan is a témában... Valószínűleg az ár egy bizonyos dátumig érvényes (teszem azt le kell foglalnod szept.30-ig és az utazásnak az azt követő 60 napon belül kell megtörténnie, de legalábbis megkezdődnie...). Mivel ez egy akciós ár, valószínűleg a legszigorúbb feltételek vannak rá érvényben, melyek alacsony turistaosztályra vonatkoznak... (Hozzáteszem, te ebből a fedélzeten az ellátásban, bánásmódban semmit nem vennél észre, ugyanazt kapnád, mint az, a szintén turistaosztályú utas, aki 30.000-rel többért vette a jegyét. Nagyjából annyit tudnék elképzelni még kikötésnek, h X napot minimum kint kell töltened és Y napon belül viszza kell jönnöd, az ár csak így alkalmazható. Lufthansánál annyira nem vagyok otthon, de remélem valamelyest segítettem! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!