Mi kell ahhoz, hogy Indiában élhessek és dolgozzak?
indiaba? eszednel vagy az egy undorito orszag 90% nyomor negyedek
ha normalis vagy elkerulod
de ha cigany vagy viheted az egesz pereputtyodat ^^
Na,mivel senki nem képes normálisan válaszolni...
Becsülöm a bátorságod,én megjártam már Indiát,nekem tetszett:)!
Először is kötelező oltásokon kell átesned,és ha ott laksz,jó ha mindig megoldod az oltás dolgot,mert sok ott a betegség. Papírok.Tulajdon képpen a hivatalos irataid kellenek,személyi,útlevél,satöbbi,amik eddig is megvoltak. A többit már ott kinn kell intézned. Lényeg,hogy figyelj oda arra,hogy ha ott akarsz lakni (hosszú ideig) akkor mindenképpen legyen róla hivatalos papírod!! (legyen ott kinn Indiában a lakcímkártyádon feltüntetve minimum egy ideiglenes lakcím)
Az előző válaszolóknak:
MEM az volt a kérdés,hogy kimenjek e Indiába vagy sem,és nem is az volt,hogy írjátok meg mi a véleméynetek az országról. A kérdés az volt,hogy mi kell hozzá,hogy kiköltözhessen! Mi a rektes f*sznak kell ilyen dolgokat ideírni? Okosnak tűntök ezzel? Szerencsétlenek...
Neked kitartást kívánok,és eredményes megkérkezést,vigyázz magadra ott kint :)
25/L
Köszönöm a két utolsó válaszoló kedvességét pláne a 25/L-ét aki helyettem is leoltotta őket :)
Nagyon hálás vagyok a hasznos válaszolóknak, bárcsak mindenki ilyen értelmes és kedves lenne, mint ti ketten!
Köszönöm és ment a zöld mancs :)
Igazán nincs mit :) El az oldal nem arról szól,hogy hogyan tudok lejáratni másokat,vagy,hogy a kérdezőt kicikezzem. A kérdező azért kérdez,mert megbízik a válszolóiba. A hülye válaszokat a szomszéd Marika is megtudja adni. Remélem minden oké lesz,nagyon vigyázz magadra!!! Sok puszi:D
A 25/L :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!