Mennyibe kerülne a repülőjegy Japánba?
Szia par eve mentem Japanba akkor nagyon olcso jegyet fogtunk ki londonbol ment tokioba 695 fontert es return volt persze at kellett szalnunk helsinkiben onnan volt 9 ora osszesen vm 14 de erre mar nem eskudnek meg.
Mi finnair-el mentunk. Erdemes olcso jegyeket keresni csak ugy kulonbozo datumokat beirni egy keresooldalon.
Es talan tobb varost is megnezni marmint celallomasnak.
Akkoriban talaltam egy programot ami kulonbozo munkakra szervezett be kulfoldieket : egy csalaldnal laksz akik gondoskodnak az ellatasodrol cserebe dolgozol foleg gyumolcsszedes meg ilyenek , nyelvtudas nem volt szukseges. A munkak csak idenyre szoltak tehat max par hetig maradhatsz aztan mehetsz a kovetkezo csaladhoz vm masik munkara. A melokat alore le kellett foglalni h mindig legyen hova menned, meg a vizum miatt is.
Ez az opcio engem nem nagyon erdekelt tehat nem tudok sok reszletet rola. Kb ugy jott fel h google-n kerestem ra a japan on budget v low budget v cheap v valami ilyesmire.
De ha ez az almod ne add fell csak sporolj sokat mert ott is minden nagyon draga. Nekem olyan 2000 eurobol jott ki 10 napra ez szallasal(legolcsobb hostel) csak olcso kajaval(de nem csak bolti)repjegyel, belepokkel, koltopenzel meg ugy mindennel egyutt. Meg ajandekokra is tellett.Ja es nem lehet a McDonalds's ban aludni.
of:
énis úgy szeretnék odamenni*--* de szegények...oké hogy koncerteken vannak gyűlések, Orochin, Girun, MYV-n, de akkoris...sokan azon hisztiznek, h Reita gitárjai összetörtek, nem azon h hányan meghaltak...szeretnék kimenni segíteni de a jegyárOo [link] am 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!