Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Legolcsóbb repülöjegy Bangkokba?

Legolcsóbb repülöjegy Bangkokba?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de a kérdésed elég hiányos,egy repülőjegy ára sok mindentől függ..Budapestről akarsz e menni,mikor akarsz menni,mennyi idővel tudod előre lefoglalni.Így nem tudok rá válaszolni,de írsz valami konkrétat meg tudom nézni Neked.
2010. márc. 11. 15:32
 2/4 anonim válasza:

altalaban:

1. aerosvit

2. turkish airline

majd itt jon a tobbi, mikor mi akcios. erdemes figyelni a quatar airline-t, es az emirates-t is becsi indulassal. aerosvitben nincs tapasztalatom (nem volt battorsagom hozzajuk soha:DDD), turkish airline jo, csak figyelni kell mert mas ticketing rendszeren vannak igy pesten nem adjak ki az istanbul-bangkok beszallokartyat amiert istanbulban kell 'harcolni'

2010. márc. 18. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

A turkish a legolcsóbb, ahogy az előttem szóló mondja. De nem megy tudtommal minden nap és el kell jutnod hozzá Isztambulba úgy, hogy ott még legyen időd kikönyörögni a törököktől a beszállódat...

Mi Quatarral mentünk januárba, az nagyon kellemes és kényelmes repülő, de az is Milánóból indul.

Pestről nem megy tengerantúli repülő, így mindenképpen egy, de inkább 2 átszállás bangkokig a minimum, amire számíts.

2010. ápr. 25. 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Szeptember végén szeretnénk utazni kb fél évre.Budapeströl de minden értelmes megoldás érdekel.Teljesen flexibilisek vagyunk..A végső cél Kambodzsa de én úgy vettem észre hogy olcsóbb ha azt külön veszem meg a Bangkok Airwaysnél.A legolcsóbb amit én találtam Budapest-Kambodzsa 950$

Arra gondoltam hogy Budapest-Bangkok talán népszerűbb ezért ki lehet fogni valami akciót.Minden ötlet tapasztalat érdekel.

2010. jún. 11. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!