Legolcsóbb repülöjegy Bangkokba?
altalaban:
1. aerosvit
2. turkish airline
majd itt jon a tobbi, mikor mi akcios. erdemes figyelni a quatar airline-t, es az emirates-t is becsi indulassal. aerosvitben nincs tapasztalatom (nem volt battorsagom hozzajuk soha:DDD), turkish airline jo, csak figyelni kell mert mas ticketing rendszeren vannak igy pesten nem adjak ki az istanbul-bangkok beszallokartyat amiert istanbulban kell 'harcolni'
A turkish a legolcsóbb, ahogy az előttem szóló mondja. De nem megy tudtommal minden nap és el kell jutnod hozzá Isztambulba úgy, hogy ott még legyen időd kikönyörögni a törököktől a beszállódat...
Mi Quatarral mentünk januárba, az nagyon kellemes és kényelmes repülő, de az is Milánóból indul.
Pestről nem megy tengerantúli repülő, így mindenképpen egy, de inkább 2 átszállás bangkokig a minimum, amire számíts.
Szeptember végén szeretnénk utazni kb fél évre.Budapeströl de minden értelmes megoldás érdekel.Teljesen flexibilisek vagyunk..A végső cél Kambodzsa de én úgy vettem észre hogy olcsóbb ha azt külön veszem meg a Bangkok Airwaysnél.A legolcsóbb amit én találtam Budapest-Kambodzsa 950$
Arra gondoltam hogy Budapest-Bangkok talán népszerűbb ezért ki lehet fogni valami akciót.Minden ötlet tapasztalat érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!