Ennyire "olcsó" lenne a repülőjegy Szöulba?
Fél milliós ajánlatok után bukkantam a KLM (Holland légitársaság) honlapján kb 140 ezer ft-os ajánlatokra. Azt írja a pótdíjakat tartalmazza, még is nehéz elhinni!
Ezekkel az "adatokkal" utaznék, ránézne valaki aki kicsit többet ért hozzá? Előre is nagyon köszönöm!! Illetve azt sem értem hogy bizonyos napokra, miért a duplája?
Mivel a linket cookie-hoz kötött, így nem igazán látjuk.
Mikor utaznál?
Amúgy Szöulba a 140e Ft az abszolút REÁLIS jegyár, még egy kicsit sokallom is... Az 500e Ft-os az meg vagy nem turista osztályú, vagy más okból drágább.
Nagyon szerencsés vagy hogy eljuthatsz oda. Jó utat! Nekem a legnagyobb álmom hogy kimehessek Koreába! Sok szerencsét!
Egyébként beszéled a nyelvet?
Szerencsés vagy:)
Jó utat és jó szórakozást:)
Most, hogy megnéztem a jövő márciusi dátumra is az árakat, én elgondolkodtam kicsit :)
Jelen pillanatban Londonból dubai átszállással is 150e Ft körüli összegért visz el az Emirates, amelyről tudjuk, hogy a világ egyik legjobb légitársasága...
Budapest - London fapadossal ilyen távlatokban meg párezer forintból megoldható. Tehát lehet, hogy megérné a "kellemest a hasznossal" kombinálni, hiszen az Emiratesen egy ilyen utat leutazni biztos, hogy felejthetetlen élmény lesz.
Én anno a Korean Airrel utaztam, abban az volt a nagyon jó, hogy kevesen választották, így kb. soronként (ugye 10 fős volt a Jumbo gépen egy sor) csak két-négy személyt osztottak, így nagyon kényelmesen elfértünk, még akár a középső sorban a négy széken aludni is tudtunk fekve :)
Érdemes átgondolni ezt a minimális többletköltséget egy nagy élményért cserébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!