Voltatok már Egyiptomban? Hogy tetszett, milyen volt? Drága? És valaki netan Marsa Alam-ban?
Én sok helyen voltam már Egyiptomban. Nekem legjobban Sharm El Sheik jött be. Szeretek búvárkodni és bulizni :)
Ha Hurghadára mész, akkor ott homokos tengerpart vár. :)
Kairó-t imádtam, de csak profi idegenvezetéssel ajánlom. Én így nagyon élveztem. :)
Karnagi templom fenomális volt! :)
Dahab... nekem 2 nap elég volt belőle.
Nílusi hajóút az meg attól függ, hogy kivel mész... tengeribeteg vagy e...
Marsa Alam-ról meséltek mér a barátok, de valahogy nem vonz. Nincs semmi különös ott (de pont ezért ha csöndre és nyugalomra vágy hajrá!!!).
Jó utat!
Sharm El Sheik-ben voltam 2-szer is, először a grand azúrban, majd a radisson-ban.
Nagyon jó hely, de arra figyelj, hogyha egy kirakodóvásáron vagy és megkérdezik tőled, hogy megveszed-e ezt ennyiért, ne válaszolj, mert akkor úgy veszi, hogy alkudni akarsz és nem fog békénhagyni :D
Áh, teljesen esélytelen thaiföldet bármikor Egyiptom árból kihozni, egyszerűen azért, mert marha drága a repülőjegy...
De egyiptom nagyon jó hely és nagyon szép a tenger.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem drága!
Nekem nagyon tetszett, egyik legkedvesebb külföldi nyaralásom a mai napig Egyiptom! (2005-ben voltam) Mi Hurghadán voltunk, a Vörös tenger partjainál. Meseszép. Amit én nagyon élveztem az a kellemesen meleg tengervíz, és a nagyon jó meleg,napsütés! Úgy lebarnultunk,hogy csak na!:) Mi annó a Hotel Pharaoh-ban voltunk, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!