Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Melyiket valasztanatok ha...

Melyiket valasztanatok ha lenne kb 3 hetetek utazni, Kirgizisztan vagy Tadzsikisztan?

Figyelt kérdés
febr. 13. 21:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom. Erre gondoltam en is de nem teljesen tiszta a hataratkeles Kirgizisztan es Tadzsikisztan kozott. Van ahol azt mondjak hogy az atkelo zarva mashol hogy csak turistak mehetnek at de engedely kell hozza. Ha ez siman menne akkor Osh-ban berelnek autot es ugy vegig a Pamiron. Errol esetleg van informaciod?
febr. 14. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
A Kyzyl Art hágónál lévő határ jelenleg nyitva van igen, de bérelt autóval kizártnak tartom, hogy át tudj ott jönni. Az általam leszervezett túra során is ott majd át kell ülni egy másik kocsiba. Plusz a Pamiron végigvezetni nem lehet csakúgy. Nagyon nehéz terep, térerő sincs, ha bajba kerülnél, és kb. üzemanyagot is hoznod kell magaddal. Jobban jársz ha csatlakozol egy túrához, én is így csináltam, és így többfelé oszlik az ár.
febr. 14. 18:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszi. Nalunk a tura nem jatszik.
febr. 14. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Amugy ha shared taxit jarnak es sokan vegig biciklizik akkor csak nem lehet az olyan veszes.
febr. 14. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Azok a bicajosok edzett terep kerékpárosok, de te tudod! Van jópár youtube videó fent, nézz meg egy párat.
febr. 15. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!