Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » A Fülöp-szigeten lenni milyen?

A Fülöp-szigeten lenni milyen?

Figyelt kérdés

Milyenek a szegény negyedek,hogyan és miből élnek?

Tud valaki kb.oda-vissza árat mondani?

Annyiféle ár van fent,hogy nem tudom,mi lehet reális.

Nemcsak a látvány de egy lány miatt is elmennék oda,akivel 3 hónapja napi szinten beszélgetünk,video híváson élőben is.

nov. 22. 18:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
121 országgal a hátad mögött a GYK-ra jársz olyan alapvető kérdésekkel, mint hogy mennyi a repjegy és hogy "milyenek a szegénynegyedek"? Ez kevéssé hihető :)
dec. 1. 15:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi kettőnknek karácsony körülre 700 ezer forintért vettük (oda-vissza mindkettőnk jegyei összesen, tehát 12 járat), kínai fapadossal egy átszállással, plusz helyben a Cebu Pacific-kel utazunk tovább a párom városába. Nyilván karácsonykor a legdrágábbak a jegyek, más időszakokban jobbak szoktak lenni az ajánlatok.

Korábbi utazásokat voltam szegénynegyedben, "slum"-ban önkénteskedni. Ami a leginkább megdöbbentett, hogy egy pár négyzetméteres lakásban, ahol rengetegen éltek, óriási tévéképernyő volt. Nem sajnálom tőlük egyáltalán, csak nekem elsőre nem illett a képbe a szegényes lakásban.

dec. 10. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!