Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Fülöp szigetek vagy Thaiföld?...

Fülöp szigetek vagy Thaiföld? Hova utaznál szívesebben?

Figyelt kérdés
jún. 15. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Fülöp szigetek
Thaiföld
15 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Aki volt már mindkét helyen és nem csak resortokban akar tespedni, mind a Fülöp-szigeteket fogja mondani, ezt majdnem garantálom. Thaiföld remek ország, de tűrhetetlenül sok a turista.
jún. 16. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, Thaiföldön semmikép sem Phuketbe vagy Ko Samuira vagy mondjuk Ko changra mennék, hanem a kevésbé turistásabb helyekre és nem millió csillagnyi szállásra, fel is fedeztem egy kis szigetet, ami egyelőre nem tömegturista hely, de már kezdik felkapni persze azt is, a jövőben biztos ellepi a nép. Viszont Fülöp szigetek is vonz, pl. Palawan-t nagyon szeretném látni, bár az pont nagyon turistás, de lélegzetelállító felvételeken is nézni.
jún. 16. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#1, ez ordító nagy f szság. Én voltam és összességében döntetlenre hoznám ki. A kérdés, hogy a posztolónak mi a fontos. Tengerben és beachekben a Fülöp-szk összességében jobb, de Thaiföldön is találni remek helyeket közepes utánajárással és utazási hajlandósággal. Ételekben és városi/kulturális látnivalókban ég és föld a különbség a thaiok javára. A Fülöp-szken a környezetükre való igényesség teljes hiánya is lelombozó tud lenni. A thaiok is szemetelnek, de közel sem annyira, mint a filippínók. Cebun sznorkelezés közben a korallokba beépülve úgy tízszer annyi nejlonzacskót láttam, mint halat.

Arról nem is beszélve, hogy Thaiföldön mennyire látványosak a regionális különbségek. Phuket és Isan két külön világ.

jún. 16. 13:16
 4/5 anonim válasza:
0%
En tavaly jottem haza ,azsiat toroltem az utazasi listarol. 4×volram Thaifoldon. Nincs egyaltalan turista. Csak a propaganda megy. Repulogepek sem indulnak. A Bangkoki nagy repteren kora delutan erkezesemkor egyet egy repulofep sem volt. A repter is ures volt. Sehol egy turista. En megtudom mutatni az utlevelemet es regit is.
jún. 19. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy hónapja jöttünk haza Thaiföldről. Egyáltalán nem kötelező Pattayára vagy Phuketre menni. Mi is Koh Chang környékén voltunk, legtöbbet Koh Makon. De Bangkokot is kedveljük, mindig a Chinatown közepén szállunk meg, imádjuk az esti utcai nyüzsgést.

Simán el lehet kerülni a tuk-tuk bulizókat meg a 60 fölötti perverzeket. Olcsó is és baromi jókat ehetünk, de nem a szállodában, hanem az utcán meg a food courtokban

jún. 20. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!