Fülöp szigetek vagy Thaiföld? Hova utaznál szívesebben?
#1, ez ordító nagy f szság. Én voltam és összességében döntetlenre hoznám ki. A kérdés, hogy a posztolónak mi a fontos. Tengerben és beachekben a Fülöp-szk összességében jobb, de Thaiföldön is találni remek helyeket közepes utánajárással és utazási hajlandósággal. Ételekben és városi/kulturális látnivalókban ég és föld a különbség a thaiok javára. A Fülöp-szken a környezetükre való igényesség teljes hiánya is lelombozó tud lenni. A thaiok is szemetelnek, de közel sem annyira, mint a filippínók. Cebun sznorkelezés közben a korallokba beépülve úgy tízszer annyi nejlonzacskót láttam, mint halat.
Arról nem is beszélve, hogy Thaiföldön mennyire látványosak a regionális különbségek. Phuket és Isan két külön világ.
Egy hónapja jöttünk haza Thaiföldről. Egyáltalán nem kötelező Pattayára vagy Phuketre menni. Mi is Koh Chang környékén voltunk, legtöbbet Koh Makon. De Bangkokot is kedveljük, mindig a Chinatown közepén szállunk meg, imádjuk az esti utcai nyüzsgést.
Simán el lehet kerülni a tuk-tuk bulizókat meg a 60 fölötti perverzeket. Olcsó is és baromi jókat ehetünk, de nem a szállodában, hanem az utcán meg a food courtokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!