Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » A Fülöp-szigeten lenni milyen?

A Fülöp-szigeten lenni milyen?

Figyelt kérdés

Milyenek a szegény negyedek,hogyan és miből élnek?

Tud valaki kb.oda-vissza árat mondani?

Annyiféle ár van fent,hogy nem tudom,mi lehet reális.

Nemcsak a látvány de egy lány miatt is elmennék oda,akivel 3 hónapja napi szinten beszélgetünk,video híváson élőben is.

nov. 22. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Repülőtéren kérdezd meg mennyi egy jegy az adott országba.
nov. 22. 23:59
 2/12 kutyafule4 ***** válasza:
88%
#1 nyilván ott kell, a neten ilyeneket nem lehet intézni.
nov. 23. 00:06
 3/12 Telelő Teve ***** válasza:
74%
Minek mennél a Fülöp-szigetekre egy lányért? Magyarországon is van több tízezer filippínó. Nem véletlenül jönnek ide.
nov. 23. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
A csaj a pénzedre utazik. Felejtsd el!
nov. 23. 14:25
 5/12 kutyafule4 ***** válasza:
Hát igen, azzal azért remélem tisztában vagy, hogy ott sokaknak ez a kitörési lehetőség.
nov. 23. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nemcsak a látvány de egy lány miatt is elmennék oda,akivel 3 hónapja napi szinten beszélgetünk,video híváson élőben is."

Ez zseniálisan hangzik, barátom. Nyilván a pénzedre illetve arra hajt, hogy schengeni vízumot kaphasson a segítségeddel. Ott ez valóban egy iparág.

Repjegy jó akciót kifogva egy feltételezhetően kínai légitársasággal 200-250 ezer, anélkül és minőségibb (európai) légitársaságot foglalva inkább 300-350 körül reális.

Illetve lehet még trógerebb módon fapadossal menni az Emirátusokba vagy Szaúd-Arábiába és onnan a melósoknak fenntartott ázsiai fapadosokkal tovább, de ezek a megoldások azért némi utazási tapasztalatot igényelnek.

nov. 23. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, meg azt kifelejtettem: a filippínó nők szerintem a legcsúnyábbak között vannak abból a kb. 70 országból, ahol jártam. Mondjuk cserébe szolgalelkűen kedvesek a fehérekkel a fentebbi dolgok miatt.
nov. 23. 20:27
 8/12 A kérdező kommentje:

5/7

Szeretném minden jó jóndulatommal hogy kitörjön onnan!

Jólelkú emberként a másik ember előrehaladását,életének jobbá tételét kívánom. Köszönöm a hozzászólásodat!

nov. 24. 09:22
 9/12 A kérdező kommentje:

7/8

Szerencsére nem minden 8 milliárd ember gonodolja így mert akkor nayon egysíkú és unalmas lenne a világ.Elismerem és tsztelem a véleményedet,nekem 121 ország egtételével más meglátás alakult ki,de szerintem ne játszunk a számokkal mert közutálatnak fogunk örvendeni,hálásak lehtetünk,de nagyképűk nem.A szépség szerintem visznylagos,hogy ki a szép és ki a csúnya,bár utóbbi azért nincs a mi saját elvárásunkkal akarunk felruházni valakit amit látni szeretnénk a másikban de az nincs ott.Valaki éppen valaki tényleg tart csúnyának,azok ő érzelmei,kotrábbsn fel nem dolgozozz traumái kivetülédei a számárs ismeretlen ember számárs.

Nagyon szükséges és manapság igen aktuális felvetés

nov. 24. 09:38
 10/12 A kérdező kommentje:

4/9

Miért gondolod,hogy a lány a pénzrmre utazik?

Nagyon rövid kérdést tettél fel,így erre kihívás válaszolni de várom az álláspontotdat!Megisztelnél vele!

nov. 24. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!