Bali mitől ilyen felkapott ?
Figyelt kérdés
Mi az ami van ott de nálunk nincsen ? Miértelme oda utazni ?okt. 5. 18:59
1/17 anonim válasza:
Nagyon olcsó az élet, viszont a szállás drága, úgy tudom.
3/17 anonim válasza:
Felkapott lenne? Inkább tehetősebbek körébek az egyik kedvenc trópusi nyaralóhely, Maldív szigetek, Thaiföld, Bora Bora, Bahamák, Hawaii szigetek, stb mellett.
5/17 anonim válasza:
#Hanem? Mi tartozik egy kategóriába Balival?
7/17 anonim válasza:
5: Thaiföld igen, vagy Sri Lanka mondjuk.
8/17 anonim válasza:
Nem kifejezetten az árukra gondoltam, hanem mindegyik híres és luxus üdülőparadicsom. De lehet rossz példákat írtam, Bora Borára jóval drágább a repülőjegy is mint Thaiföldre mondjuk. De szállások tekintetében bármelyik helyen lehet luxusszállodát, apartmant találni, vagy magánvillát bérelni,és Balin olcsóbb mint a Hawaii szigeteken.
9/17 anonim válasza:
Kinek mi. Engem egyáltalán nem vonz, számomra nem is érdekes. Plusz állítólag a felkapott olcsó turizmus szinte teljesen tönkretette azt a szigetet.
De másnak meg tetszik. Ha nem tetszik, ne menj oda, ilyen egyszerű. 🙂
10/17 anonim válasza:
Olcsó, meleg, látványos, "egzotikus".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!