Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Van itt olyan ember aki már...

Van itt olyan ember aki már járt Észak Koreában? Milyen volt? Aki még nem volt, az elmenne?

Figyelt kérdés

2024. máj. 27. 06:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Voltam, az összes riogatás egy baromság, bőven biztonságosabb, mint mondjuk Egyiptomban utazgatni. Az egyetlen valós ellenvetést a 8-as válaszban találod, nekem is voltak vele kapcsolatban morális kérdéseim, de végül győzött a kíváncsiság. Természetesen lehet utazni Phenjanon kívülre is, de mindennek szervezett túra keretein belül kell történnie. Amíg valaki minimálisan betartja a játékszabályokat, meg tudja, hogy hova utazik, kutya baja nem lesz.
2024. máj. 27. 14:58
 12/14 NTBS ***** válasza:
28%
Nem voltam még, de szívesen kipróbálnám, ha valaki fizeti.
2024. máj. 27. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Én menni fogok, csak előtte még be van tervezve egy csomó utazás. Aki amúgy sokat olvas észak korearol, az tudja H kell viselkedni és nem lesz gebasz. Ez a paraztatas gáz....
2024. máj. 28. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon van olyan, hogy nem tartod be a szabályokat, mivel kvázi egy felügyelő tiszt, aki idegenvezetőnek van álcázva végig ott van veled. Azt is megszabja mit fényképezhetsz, ahogy azt is milyen szögből fényképezheted le. Elrabolni már nem mernek, mivel többek között pont emiatt is Kína már nem védelmezi őket annyira. Nem csinálsz orbitális hülyeséget (szerencsétlen amcsi srác is azzal cseszte el, hogy levett egy posztert, így egyből rá tudták húzni a lehetséges politikai tárgyalások miatt a bűnösséget), akkor ma is élne.

Viszont annyira nem éri meg. Kvázi egy szellemváros látsz csak ahogy elmondták. Boltok nem nagyon vannak, annyira nem nagyon tudsz semmit se csinálni. Amennyiből meg kiutazol oda, abból már lehet sokkal jobb utazást összehozol.

2024. máj. 31. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!