Ha egy Thaiföldi ember le akar telepedni Magyarországon mik a teendők?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm Thaiföldön él, ott van egy Thaiföldi barátnője. A nyáron az ismerősöm szeretne visszakoltoznu de a barátnője is jönne vele. Milyen papírok kellenek? Köszönöm2021. jan. 14. 21:02
1/7 anonim válasza:
Idén valószínűleg sehova nem fog költözni. A vírus miatt szinte esélytelen. Ha jogilag meg is oldható, a hivatalok most nem igazán foglalkoznak ilyenekkel.
3/7 anonim válasza:
Ha tud angolul is, akkor azért szoktak keresni thai-ul beszélő embereket, munkavízummal meg már tud maradni.
4/7 anonim válasza:
Jobb lenne ha a házasságot nem ajánlgatnád neki.
5/7 anonim válasza:
ezt a weboldalt nézegesse:
nem biztos hogy pont a meghívólevél kell neki, de kismillió pont van, találja ki melyik kell neki
6/7 anonim válasza:
Biztos sok esély van egy thainak munkát találni Pesten
7/7 anonim válasza:
Turista vízummal 90 napig maradhat talán, ez idő alatt kell intézni egy bejelentett lakcímet, tartózkodási engedélyt, amit vagy munkával vagy iskolával szoktak megadni, aztán később meg kell igényelni az állampolgárságot, ha még mindig maradni szeretne.
Én úgy tudom ebben az országban nem szeretik a külföldieket, migránsokat, szóval én nem ajánlgatnám senkinek, hogy ide jöjjön, van még vagy 190 másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!