Oroszország távol-keleti részén tényleg a lakosság már egy "jelentős" része kínai?
Bonyolult kérdés. Ki a kínai? A mandzsu az? A tatár az? A mongol az? A tunguz az? Csak a hanok kínaiak? Nem egyértelmű kérdés, ezekre a kínaiak sem tudnak válaszolni.
Tömören, a sztyeppe és a népek nem ismerik az országhatárokat, igen, élnek ugyan olyan kelet-ázsiai népcsoportok Oroszországban mint Kínában is.
Hogy értékeltessem mennyire bonyolult ez a kérdés, Tajvan 2008-ig Mongóliát sem ismerte el, hanem az egységes nagy Kínai Köztársaság részének tartotta.
Ha beszélsz egy picit angolul, nagyon ajánlom ezt a cikket, én szeretem ezt az újságot: [link]
Nógrádi Görgy egyébként egy simlis ripacs szemfényvesztő, akinek ha épp éles és szerintem jó meglátása is van, sajnos hazugságokkal támasztja alá és ezzel komolytalanná teszi a saját témáját. Semmi baj nem lenne ezzel, de gyakran hívják középiskolásoknak előadni, akiknek még nincs elegendő tárgyi tudása eldönteni a különböző állítások valóságtartalmát, viszont csillogó szemekkel hallgatják az idős-ergo bölcs és neves "szakértőt", ő pedig ezt kihasználja a hazugságokkal, ezért neheztelek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!