Valóban veszélyes Észak Koreába utazni vagy azért lehet csak be kell tartani a szabályokat?
A youtube csatornák sokasága nem tudom mennyire megbízható. Nemrégiben láttam egy olyant, amiben egy külföldi újságífót ítéltek halálra, mert valami rosszat mondott a kedves vezetőről.
A kevésbé durva többi alapján azt gondolom A szerelem siklóernyőn érkezik világa maga a mennyország. Nagyjábol a tilossal ki is merül a szótár.
Ki lettem nullázva. Nevetséges.
Nem, nem tud kimenteni a magyar kormány. Követség sincs.
Sokan utaznak. Általános vízum kell, az elbírálás kb fél év.
Magánszemélyként nagyon nehéz a bejutás, leginkább több fős turista csoportot engednek be.
A program kötött, eltérni nem lehet, valamint nem mehetsz oda, ahová akarsz, csak azt mutatják meg, amit ők jónak látnak.
A szabályok betartása ugyanúgy kötelező mint bármely más ország esetén. Bejutni rohadt könnyű, visszaútnál lehetnek gondok ha teljesen átvilágítanak.
Magyarországnak 1987 óta nincs konzulja Észak-Koreában, a legközelebbi a német konzulátus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!