Izrael mennyire biztonságos irszág?
Gyakorlatilag a "vaskupola" semlegesíti a lövedékek 90 %-át.
Ezért csupán arra kell vigyáznod, hogy kerüld el messzire a maradék 10 %-ot.
:)
Nem túl frissek az információim, úgyhogy mindenképp tájékozódj máshol is. Körülbelül három hete halottam az alábbiakat Ádám Ráchel egyik előadásából.
Úgy hallottam, hogy komoly tüntetések vannak az igazságügyi reform törvény kapcsán főleg Tel-Aviv környékén, állítólag ellenzéki tüntetők nagy számban vonulnak az utcákra. A Tel-Avivi gyorsforgalmi utat lezárják a tüntetők a közlekedés elől. Az elmondása szerint ez már több hete tart.
Libanon felől volt egy szervezett határsértés.
Turisztikai szempontból nem tudom mos mennyire biztonságos. Ezért azt tanácsolom hogy, kérj információt Izrael Állam Nagykövetségétől: Budapest- Fullánk utca 8. Telefonszám: (06 1) 392 6200. Onnan sokkal biztosabb információkat kapsz. Illetve a Konzuli Szolgálat hivatalos honlapján is tudsz tájékozódni/tájékoztatást kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!