Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Körülbelül mennyiből jön ki...

Körülbelül mennyiből jön ki egy egy hetes kis kiruccanás Japánban?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 13:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

En egy hetre utaztam Japanba. Nyilvan ez nagyon keves ido, de jo tervezessel sok minden belefert.

Anno egy hetre a hotel 56000 jen volt, ami kb 140000 Ft

Most neztem ugyanabba a szallodaban most 96 ezer jen egy het.

Altalaban tomegkozlekedessel utaztam, de volt, hogy ejszaka muszaj volt taxiba ulnom es az sem volt draga. A kaja sem, a vonatjegy sem (nem utaztam a japan gyorsvasuton, csak Tokyo kornyeken jartam, de gyorsvasutra is vannak nagyon jo aron turista berletek)

2023. jún. 11. 22:51
 22/29 anonim válasza:
88%

Akkor 21 hozzaszolas utan en valaszolok a kerdesedre. Penteken jottem haza japanbol, az alabbi koltsegekkel:

Repjegy, (Qatar Airways, budapest-doha-narita) 340.000 forint

Hotel: 19.000/fo/ejszaka tokyo belvarosaban, reggelivel, 3 csillagos szallodaban.

A tomegkozlekedes ara tavolsag alapu, tehat a rovidebb szakasz olcsobb. ha egesz nap varost nezel kb 1000-1500 yent koltesz metrojegyekre, fejenkent. Az kb 3000-3700 forint.

Az etel, mint barhol, sokfele arkategoriaju lehet. olcso szusietteremben hulla ehes szintrol hanyingerig jollakni kb 2000-2500 yenbol tudsz, ha akkora vagy mint en: 183/85. Ez kb 5-7000 forint. Egy nagy tal leves tesztaval, hussal, zoldsegekkel 1000 yen korul kaphato, kb 2500 forint. A boltban egy doboz szusi 800 yen-ert mar veheto, ami kb 2000 forint, az isteni palackozott teak pedig 3-400 forintert. Peksuti: 500 forintert kb.

A kegyhelyek es a csaszarsaggal osszefuggo fobb latvanyossagok ingyen megtekinthetoek. Tehat ha nem akarsz bulizni, egy-egy varos nagysagrendileg a budapesti belvarosi arakon lehozhato. A gond az orszagon beluli mozgassal kezdodik, a tavolsagi kozlekedes magyar szemmel extrem draga, belathato tavolsagokra is gyakran 30-40 ezer egy vonatjegy, fejenkent es akar iranyonkent. Osszesegeben tehat azt mondhatom, hogy Japan legendas dragasaga mara mar megkopott, de csak Japanert azsiaba menni azert zsebbenyulos lehet. Ezert a legjobb szivvel azt ajanlom hogy menj el mondjuk egy olcsobb azsiai nagyvarosba, amely jol ellatott fapados repulojaratokkal, az legyen a bazisod, es 20-30 ezer forintos fapados jegyekkel nezz meg tobb orszagot. Beleszaladsz siman egymillioba egy egyhonapos koruton, de ha azt nezed hogy ma siofokon egy het kb. 200 ezer kajaval, szallassal, akkor azert eleg nyilvanvalo hogy mire erdemes kolteni. Marmint annak akinek nem feltetlenul siofok a legmagasabb elet.

2023. jún. 12. 05:19
 23/29 anonim ***** válasza:
91%

Egy hétre 207 euró a vonat bérlet

Egész Japánban érvényes, a gyors vasútra is

[link]

2023. jún. 12. 07:10
 24/29 anonim ***** válasza:
87%
Azt mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy egy hét az valójában nem egy hét. Ilyen távolságoknál egy nap elmegy az odaútra, egy a jetlagre (ezen a távolságon már nagyon kevés ember nem kótyagos legalább egy kicsit), egy meg a hazaútra. Szóval marad négy napod mondjuk Tokióra, ami az alap dolgokra persze elég, viszont napi költségben elég eszetlen árak jönnek ki, ha így utazik az ember és elég keveset látsz.
2023. jún. 12. 21:08
 25/29 Sághegyi Péter ***** válasza:
73%
Ha sikerül eljutnod oda készülj a világ legdrágább napi szükségletekre. Kaja stb, minden.
2023. jún. 14. 10:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

#25 Ezt nem tudom mibol gondolod: Japan nem olyan draga. En evekkel ezelott voltam ugyan, de egy atlagos (nem exclusive etteremben) egy fore 5-6 ezer forintra jott ki a vacsora (nyilvan nem kobe marhat kapsz ennyiert)

a szallas ket fore napi 20 ezer forint volt egy 3 csillagos szallodaban, nagyon jo helyen Tokyoban

kis uveges viz kb 300 ft

egy kave 500 ft

belepo egy japan furdobe 5-6000 Ft

nekem Izland volt a legdragabb nyaralasom, pedig oda fapados repulovel el lehet jutni, de ott aztan tenyleg minden piszkosul draga

2023. jún. 14. 10:55
 27/29 anonim válasza:
0%
Ez egy jó kérdés, engem is érdekelne. Igen, utazással együtt egy hét, két főre, tehát lenne 4 napunk, amiből egyik nap hajnaltól éjszakáig szeretnénk megmászni a Fuji-t. Egyik nap fürdőzni szeretnénk, a másik két nap pedig a helyi nevezetességeket, kerteket, ilyeneket szeretnénk megnézni. Nem vagyunk nagy evők és nem ragaszkodunk az 5csillagos szállodákhoz sem. Bulizni bőven elég számunkra, ha megnézzük egy séta alatt az esti fényeket és ott hogyan alakulnak az utcák, mikor lemegy a nap.
2023. jún. 15. 16:26
 28/29 A kérdező kommentje:
Én is kb így tervezném mint az utolsó.
2023. jún. 16. 08:15
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
5millio hajléktalan legalább. Minden szemet. A Hyde park egy tiszta hely egy japanhoz képest. Nem kell promozni egy egy ekkora szenetdombot. Pont olyan most , mint ciganytelep. Nézzem körül a szerbiaba , vagy Romániában! Olcsóbb szeméttelepek.
2023. jún. 21. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!