Körülbelül mennyiből jön ki egy egy hetes kis kiruccanás Japánban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 13:44
11/29 anonim válasza:
#4 Én arra reagáltam, hogy egy hétre nem megy senki Japánba. Sokkal többen utaznak bármi más okból, mint nyaralás. És akkor már nem biztos, hogy annyi ideig marad, ameddig szerinte logikus, hanem millió egyéb szempont szerint kell döntenie. Én is így dolgozom, és így voltam többször Japánban is, de mivel egyik alkalommal két hét alatt meg kellett járnom Tokiót, Orlandót és Varsót, úgy, hogy közben minden alkalommal Pestről vagy Bécsből kellett indulnom, nem rajtam múlt, hogy meddig maradok. Nyilvan a kérdező számára ez nem annyira releváns, ebben igazad van, de én a #2-esre reagáltam. Többre vinnénk, ha kevésbé földhöz ragadtan gondolkodnánk, hanem kitekintenénk a szűk kis világunkból.
12/29 anonim válasza:
11: tehát arról van szó, hogy magadból indulsz ki, de másnak teszel szemrehányást pont ezért:)
13/29 anonim válasza:
Ne csúsztass! A 2-es azt állította, hogy SENKI nem utazik el Japánig egy hétre. Én nem allítottam, hogy ahogy én, MINDENKI kevesebb, mint egy hetre megy. Kiegészítettem egy valótlan információt egy valóssal.
14/29 anonim válasza:
Szerintem is eleg egy het Japanra. Szamomra pl annyira erdektelen hogy mikor Kyotoban konferencia volt es fizettek volna az utam inkabb nem mentem mert Japan nem erdekel.
15/29 anonim válasza:
13: nekem akarod megmondani, hogy mit akartam, meg miből indultam ki. 😆 A vélemény és az info közötti különbséget nem érted. A magad tapasztalatát állítod általánosabbnak, de más csak magából indul ki. Még én csúsztatok.. folyamatosan csak kivetítesz.
2-4-12
16/29 anonim válasza:
Szó sincs róla. Egyetlen ponton sem állítottam, hogy az egy hétnél kevesebbre utazók vannak többen. Csak azt mondom, hogy nem igaz az, hogy SENKI sem utazik egy hétnél kevesebbre Japánba. Melyik része nem érthető?
17/29 anonim válasza:
16: további jó bohóckodást, engem már nem érdekel. Japánról azért legalább egy filmet nézz meg valamikor.
19/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan merre mennék még de ha próbálok vigyázni a pénzre, ezer euró elég lehet?
2023. jún. 11. 20:30
20/29 anonim válasza:
Ez a pénz lefedi a repjegy árát. Talán ha találsz olcsóbb repülőt, amit szintén lehet, akkor esetleg ki tudod hozni belőle a vinat bérletet, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!