Mennyi koronát érdemes váltani egy Prágai kiruccanáshoz? Hogy jobb kártya vagy valuta váltás?
Egy hosszú hétvégére ugranánk ki, el is kezdtünk gyűjtögetni rá. Viszont hallottunk olyat is, hogy felesleges sokat váltani, mivel a legtöbb helyen elfogadják a kártyát.
Kérdés ez lenne, hogy tapasztalatok alapján melyik éri meg jobban? Inkább koronát tartsunk magunknál vagy kártya? Gondolom ott is van váltási díj, vagy tranzakciós díj...
Köszi a segítséget!
0-t.
Ha nagyon kell kp, akkor veszel ki ATM-ből.
Sokáig hitetlenkedtem, amikor kiderült, az orbáni magyarorzág eldugott/vagy nem is annyira eldugott bugyraiból előmásztak olyan emberek, akik életükben nem jártak külföldön, aztán bambán megkérdezték, az milyen. És sokáig fejcsóválva néztem, hogy a vidékio magyarországon teljesen természetes a 21. század 2. évtizedében, hogy a lakosoknak fingjuk nincs arról, mi az a bankkártya.
Bár őszintén mostanában inkább mosolygok rajtatok.
Elvégre ti alkotjátok ennek a népnek a gerincét. Leszavaztok négyévente, és fogalmatok nincs külföldről, Európáról, szabadságról. Fogalmatok/ismeretetek sincs a moden bankrendszerről. És igen, ünnep számotokra, ha életetekben egyszer eljuttok Prágába :)
7.
Itt minden nap van vagy 10 ilyen kérdés, hogy "mennyi pénzt vigyek ha x napra külföldre megyek" ?!
Már az is nagy szó, hogy nem Csehszlovákiát kérdezik.
7-es és 8-as válaszadó!
Örülök, hogy lehetőséget adhattam nektek arra, hogy kiéljétek azt a vágyatokat, hogy egy ismeretlen embert ilyen mértékben is megalázhassatok! :)
Talán vidéki vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy létezik a bankkártya, tök durva de a kérdés alapján magam is rendelkezem vele. :O
Arra irányult volna a kérdés, hogy az átváltás vagy a tranzakciós díjak magasabbak.
Azért elgondolkodtató, ha ti ennyire "szabadok" és felvilágosultak vagytok, miért egy ilyen oldalon böfögtök ki magatokból ide nem illő válaszokat.
Ismeritek a mondást, ha segíteni nem tudtok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!