Indiát tényleg nem lehet megúszni hasmenés nélkül?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy jövőre Indiába kell utaznom, ez egy céges út lenne, partnerlátogatás, főleg Mumbai-ban lennék. Vidékre nem nagyon utaznék.
Az a kérdésem, hogy tényleg igaz az, hogy egy átlag nyugati ember nem ússza meg hasmenés nélkül Indiát, még akkor sem, ha odafigyel?
2023. máj. 30. 20:02
1/9 anonim válasza:
Gyomorfüggő, nekem tízből nyolcszor sikerült. Amúgy menj vidékre, ott vannak a legjobb dolgok. Az utcai árusokkal helyi ajánlás alapján érdemes kockáztatni, India kulináris mennyország. Amit semmiképp ne csinálj, hogy csak nyugati franchise-okban meg ötcsillagosokban eszel, a legnagyobb élményekből maradsz ki.
2/9 anonim válasza:
Legendásan sokat viselő gyomrom van, de egyszer kínából hazafelé Bombayben leszállva, tankolva (kaját is bár nem volt indiai ihletésű)jöttünk tovább Zürichbe.
Mire odaértünk(7 óra?)már valami nem stimmelt, aztán haza, de 3-4 napig igen rossz volt a gyomrom.
Második alkalommal így hazafelé nem volt gondom..
3/9 anonim válasza:
De, meg lehet úszni , csak nem érdemes !
4/9 anonim válasza:
Soha nem volt hasmenesem pedig utcan is ettem, sot Mumbaiban az utcan ittam palmalet, gondolhatod milyen vizzel higitottak.
5/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy akik ott jártak, azok közül igen sokan kiegyeztek volna egy sima hasmenéssel...
6/9 anonim válasza:
Az csak egy eset, ha valaki (gondatlanul vagy véletlenül) olyan ételt eszik, amitől ilyen problémája támad. De a keleti ízeket, fűszereket sok európainak nem fogadja be a gyomra. Semmi fertőzés, a szervezet pusztán elutasítja. Ilyenkor vagy enyhébb ízekkel lehet próbálkozni, vagy egy darabig (vagy végig) európai jellegű dolgok, akár üres kenyér és gyümölcs.
7/9 anonim válasza:
meg fogmosasra sem ajanlott a csapviz
friss zoldseg gyumolcs, amit vizben mostak meg felejtos
nagyon vigyaztam, de egy alkalommal meg is elkapott a hasmenes a ket hetes koruton
8/9 anonim válasza:
@6 Alternatíve el lehet kezdeni úgy főzni, hogy íze is van annak, amit készítesz.
9/9 anonim válasza:
En azt javaslom, h a husokat keruld, botranyos, ahogy kezelik a hust. De az indiai konyha amugy annyira jo, hogy boven talalsz majd kedvedre valot a vega etelekbol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!