Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Volt valakinek Horvátországban...

Volt valakinek Horvátországban hasmenese?

Figyelt kérdés
2 eves fiamnak tegnap ota hasmenese van illetve lazas. Nem iszik csapvizet, a tengervizbol lehet picit benyelt. Lehet hogy ettol lett lazas is? Mit csinaljak? Elmulik magatol?
2019. aug. 10. 12:55
 1/7 anonim válasza:

Nemrég volt cikk, hogy e. coli bacival fertőzött a tengervíz az Adrián, igaz az Olasz részen (Rimini és környékén lezártak 24 strandot) aztán pár nap múlva megnyitották.

Sajnos lehet, hogy ezzel a hasmenéses vírussal fertőződött meg a fiad is, mert még picike és gyenge az immunrendszere.

2019. aug. 10. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Arra vigyázni kell nagyon ki ne száradjon, ha nem iszik infúziót kell neki adni!
2019. aug. 10. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Attól is függ, hogy hol vagytok,

Pl ha a Vir-en, akkor nem csodálkoznék.

2019. aug. 10. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Tegnap volt a tv híradóban, hogy ilyen fertőzés van most Magyarországon.

Vagyis innen is vihette.

2019. aug. 10. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ottan nem de németbe vót egycer hasmenésem. Mentem befele a bezinnkutra összeszoritott seggel mint egy robot, azt csavarta valami az orrom. Há mondom jaj istenem csak tüszentenem ne kejjen. Beértem a soppba, azt ottan mégjobban csavarta az orrom tüszentettem azt be is fostam. Fojott le az egsz a gatyám szárán. A feka wécés bácsi meg nem akart beengedni a saniferbe, mer nem vót nálam apró. Beugrottam a forgóvellán azt bementem az egyik fülkébe kiengedni a maradékot. Az a gyökér feka meg jött utánam azt verte a wéce ajtót a 70 centér. Mondom nekijje jóvan nyughassá mán mingyá váttok aprót azt megkapod a 70 cented, de nem értette. Nagyon sürgőss vót.
2019. aug. 10. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Vigyétek el orvoshoz.
2019. aug. 10. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Csatlakozom 1-eshez: bár igaz, messzebb, de épp ma olvastam, hogy Tenerifén is megjelent a tengervízben az e coli baktérium, a nagy meleg miatt kedvez a hőmérséklet a szaporodásához.

Vigyétek orvoshoz feltétlenül.

2019. aug. 10. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!