Bulgariaba hanyas hasmenes elofordulhat?
Amiket leírtam az első válaszban az kb mindenhova érvényes.
Hát én rosszul lettem Bulgáriában is egyszer de nem volt vészes, 2 nap enyhe hasmenés. Pedig nem, nem vagyok az az agyonfertőtlenített fajta. Az én gyomrom egyszerűen nem bírta a kinti csapvizet, de hat az a legkevesebb, a picinek tudtok adni ásványvizet, baba vizet, all inclusiveban biztos tartanak. Fog mosó vizet pl Neomagnolozni szoktam én ha nagyon kritikus helyen járok, az fertőtleníti. Én jeges dolgokat nem itatnék vele, jég kását sem, mert a jeget ugye csapvízből fagyasztják a legtöbb helyen, illetve a gyümölcsöket is azzal mossák. Sajnos sokszor nem a víz higieniájával van a baj, hanem az összetétele lehet éppen csak annyival másabb hogy az az egyéni ingerküszöböt átlépi. Baba esetében pedig jobb az elővigyázatosság.
Illetve ahogy egy előző válaszoló is írta, ez bárhol előfordulhat. Törökország közepén egy kollégiumban laktam elég turistamentes részen, ott semmi bajom nem lett, Finnországban 3 hétig voltam, élősködőkkel jöttem haza...
Sajnos sose lehet tudni, a vizet és a nyers dolgokat mellőzzétek - és próbáljátok meg jól érezni magatokat, azért mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!