Bulgáriába megyünk nyaralni (Napospart). Olvastam, hogy lehet búvárkodni. Kérdésem pedig az, hogy a búvárkodáshoz adnak felszerelést, vagy az nekem kell biztosítani?
Figyelt kérdés
Több cikk van erről, egyikben azt írják, hogy adnak, másikban, hogy nem. Csak azért kérdezem, hogy szerezzek e be felszerelést vagy ne. Ruhára meg békatalpra gondolok. Nem oxigénre.2018. júl. 25. 13:50
1/4 anonim válasza:
Adnak felszerelést, de Bulgáriában tök fölösleges ilyenre befizetned. A homoks vízben csak iszapot fogsz látni meg tengeri füvet.
Viszont cserébe a homokos tengerparton nagyon jó fürdeni. Tanuld meg azt, hogy olyan dolgokat csinálsz az adott helyen amik JÓK, és nem csinálsz olyanokat, amik erőltetettek, vagy épp gagyik ott.
2/4 anonim válasza:
Snorkelezni tényleg nincs sok értelme, ha erről van szó. Ha mégis szeretnél, én pipát biztosan vinnék, nem kölcsönöznék senki után, a békatalp még elmegy, a ruha meg szerintem fölösleges. Annyit nem leszel a vízben, és olyan mélyre se mész palack nélkül, hogy gondot okozzon a sima fürdőruha. Azok a cégek, akik ilyen túrákat szerveznek, általában biztosítanak felszerelést is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Igen pipám az van, vagyis ez a dechatlonos búvármaszk, illetve békatalpat veszek mert az később is jól jöhet.
2018. júl. 25. 14:28
4/4 anonim válasza:
...ha olyan tengert választasz, ahol látni is lehet majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!