Ázsiában mennyire veszélyes kifőzdékben enni?
Figyelt kérdés
Videókban szoktam figyelni, hogy pl. Pakisztánban, Indiában milyen jól néznek ki ezek az utcai kifőzdék, meg ahol ott helyben kézzel készítik el az ételt (pl. a paratha-t). Mennyire lehet veszélyes ott beülni egy ilyen helyre? Itthon is volt egyszer, hogy a barátommal elmentünk venni egy gyros-t és ment utána a gyomrunk. Ott mennyire lehet bízni abban, hogy az ilyen helyeken azért rendesen takarítanak, kezet mosnak stb? Aki volt már kint, mi a tapasztalata?2023. ápr. 1. 01:28
11/13 anonim válasza:
"ha megyek is, az sajnos nem mostanában lesz"
Akkor ne stresszelj. ;)
12/13 anonim válasza:
Én simán kajáltam grillcsirkésnél, meg normális kifőzdékben, egy a lényeg, legyen alaposan átsütve, illetve olyan helyen ne egyél ami forgalmas utca mellett van, vagy piacokon ahol kutyák kóborolnak meg szar van össze vissza(rászáll a légy, utána a kajára stb..).
13/13 anonim válasza:
Immodium mindig legyen a pénztárcádban pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!