A kifőzdékben, hogy csinálják a sok sűrű szaftot kevés hússal?
Véletlenül sem sok hagyma, attól ugyanis édes lesz.
Nincs hozzáadott víz, csak ami a húsból kifő.
#2: orbitális baromság.
Attól, hogy nem adsz hozzá vizet, egész biztosan nem lesz sok szafjta, mitől lenne mégis, mekkora baromság már ez?!
A sok hagymától édes lesz, de nem ez volt a kérdés. A kérdés az volt, hogy mitől lesz sok sűrű szaftja és az a sok hagymától lesz, semmi mástól.
A kérdés mitől SOK és sűrű.
A nem hozzádott dolgoktól egész biztosan nem lesz sok, ezt garantálom neked.
Öcsém ezt nem hiszem el :D :D :D
És a nem létező szaftot honnan teszik az adagokba? Beleálmodják?! :D :D :D
Vicc vagy komolyan.
Pörköltkockával, plusz keményítő.
A kínai konyha is mindenbe rak keményítőt, nézz csak meg egy gyors kínai kajás gasztrovideót, a wok mellett minden esetben ott van egy tálka, amiben keményítő van feloldva vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!