Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Maldív-szigetekre is jó az...

Maldív-szigetekre is jó az itthoni kártya?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A maldív-szigeteken tervezünk nyaralni a nyáron, életem egyik legnagyobb álmát valóra váltva ezáltal és arról érdeklődnék, hogy az itthoni bankkártya oda is érvényes, vagy mást kell kitalálni? Esetleg aki volt már, mennyi költőpénzt vitt, vagy ruhát, stb? 8 nap 7 éjszakás all-inclusive szállást nézegetünk, esetleg a super all-inclusiveat, egyiket se próbáltuk még, így nem igazán tudjuk. Valakinek vannak tippjei esetleg ehhez az úticélhoz?

2023. febr. 25. 14:48
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Köszi :) Igazából már régóta élek külföldön, de már elegem lett a hidegből. Ott télen is 20 fok van, fűtést nem is ismerik, max légkondi van :) az albi kb negyede annak amit itt fizetek, szóval nem igazán kellett rajta sokat agyalnom. A spanyol is megy, úgyhogy megpróbálom.
2023. febr. 26. 13:32
 22/47 A kérdező kommentje:
Na igen, a klíma azért meglehetősen kellemes, főleg ha az ember nem kedveli a hideget. :D Az árak meg akkor meglehetősen kellemesek, ahogy írod. Arrafelé még sosem jártam, de egyik kollégám Fuerteventurát és Gran Canariát állandóan ajánlgatja, lehet, hogy egyszer ráveszem magam. Igazából egész jó árakon hirdetik :)
2023. febr. 26. 13:40
 23/47 anonim ***** válasza:
Nevetségesen olcsó, ha kell tipp írj rám.
2023. febr. 26. 14:47
 24/47 anonim ***** válasza:
Miből?
2023. febr. 26. 17:38
 25/47 A kérdező kommentje:

Köszi, lehet, hogy a Maldív után megnézem azt is, egyszer élünk úgyis :D

2023. febr. 26. 20:29
 26/47 anonim ***** válasza:
Jogos. :)
2023. febr. 26. 20:41
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Most jártam meg a 109. országomat, könyörgöm ne verj el 2 millát költőpénzzel egy hét Maldívra, életed végéig bánni fogod, ezt merem garantálni. Ennyiből repüléssel együtt nagyon minimum egy, de inkább két hónapig lehetnél olyan szigeteken, mint Koh Rong vagy Langkawi. Pontosan ugyanannyira szép a homok, pontosan ugyanúgy lengedeznek a kókuszpálmak, de van helyi kultúra és nem egy 50 négyzetméteres atollra vagy száműzve, ahol írdd és mondd semmi nincs.

Egy hétre menni ráadásul teljesen értelmetlen, 1-1 nap elmegy az utazással, fél nap legalább a jetlaggel és az utazás kipihenésével, a maradék négy napra meg azért fizetsz napi fél milliót, hogy nézd a vizet meg belemenj napi ötször.

Legalább egy Srí Lankai úttal kössétek össze, hogy lássatok is valamit, el nem tudom mondani, hogy világlátott emberként mennyire nem ad semmi a Maldív-szigetek, én 5 nap után menekültem, pedig vegyesen voltam resort és lakott szigeten, még az utóbbiak is elég uncsik.

2023. febr. 27. 08:18
 28/47 anonim ***** válasza:
Igaz 27 es!
2023. febr. 27. 11:26
 29/47 anonim ***** válasza:

Van Wifi a szállodában, a szigeten?

Ha nincs, akkor kérdőjeles a kártyahasználat.

2023. febr. 27. 12:15
 30/47 anonim ***** válasza:

Szia, mi voltunk tavaly húsvétkor, életem legszebb kirándulása volt, azota is visszavágyom, pedig sok helyen voltunk már, idén Dominikán voltunk a Karib résznél, de meg se kozelítette Maldívot. 9 napot voltunk, de még maradtunk volna. Mi egy nagyobb szigeten voltunk, kiprobáltuk a vízi villát és a tengerparti bungallot is, nekunk a tengerparti sokkal jobban tetszett. A bankkártyát elo se vettuk, koltopénz se nagyon kellett, pár dollárt koltottunk csak a borravalora, all incl. volt és minden benne volt az árban, még egy fakultatív kirándulás is.

Egy ujonnan nyílt resort szigetén voltunk, bevezeto áron volt 8000,- euro/2 felnott és 2 nagyobb gyerek.

Ugy tudom, nyáron esos ott az ido, én akkor nem mennék, januártol áprilisig jo.

Irj nyugodtan ha valami még érdekel.

2023. márc. 1. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!