A maldív-szigeteken tervezünk nyaralni a nyáron, életem egyik legnagyobb álmát valóra váltva ezáltal és arról érdeklődnék, hogy az itthoni bankkártya oda is érvényes, vagy mást kell kitalálni? Esetleg aki volt már, mennyi költőpénzt vitt, vagy ruhát, stb? 8 nap 7 éjszakás all-inclusive szállást nézegetünk, esetleg a super all-inclusiveat, egyiket se próbáltuk még, így nem igazán tudjuk. Valakinek vannak tippjei esetleg ehhez az úticélhoz?
Én a Kanári szigeteken költöttem €3000-et 10 nap alatt, pedig az nem is drága hely. De ugye voltam minden szaron. Delfin les, úszás delfinekkel, katamarán bérlés, spa, stb.
2023. febr. 26. 03:46
12/47 A kérdező kommentje:
All-inclusive szállás mellé minek több? Engem az ilyen programok nem érdekelnek, esetleg egyik nap valami túra, de annyi. Az étel és ital meg benne van az árban, szóval mi másra költenék még?
2023. febr. 26. 09:05
13/47 anonim válasza:
Nyilván, ki mit szeret. Én ha elmegyek valahova, szeretem felfedezni a helyet.
2023. febr. 26. 11:14
14/47 A kérdező kommentje:
Alapvetően énis, viszont szerintem ez a maldív-szigeteki terület nem épp a látványosságokról szól. Nem valami múzeumokkal, színházakkal, régi romokkal teletűzdelt óváros. A búvárkodás meg abszolút nem érdekel, a tengeri állatokból egyedül a bébifóka érdekelne, de az ugye itt nem játszik, így nem sok minden más marad. Talán valami sétarepülés érdekelne még a szigetek felett, az szép lehet. Bár, azt meg oda-vissza úton látom amúgyis.
2023. febr. 26. 11:26
15/47 anonim válasza:
Teljesen jogos. Ha ajándékokat szeretnél majd hazahozni, akkor is számolhatsz plusz költsêget. Ez esetben szerintem €500 elég lesz biztosan. Csapvizet ne nagyon igyál, és széntabletta legyen nálad.
2023. febr. 26. 11:30
16/47 A kérdező kommentje:
Köszi, énis valahogy úgy terveztem, hogy 1,5 millió a csomag, meg egy 500-1000 euró közötti összeg. Remélem tényleg élvezni fogom annyira, mint amennyire belezúgtam a képek alapján és nem bánom meg, hogy nem egy amrikai túrára fizetek be :D
2023. febr. 26. 11:46
17/47 anonim válasza:
Őszintén szólva, engem nem vonz, egysíkú. Az hogy végig a szálloda területén maradjak egy mesterséges paradicsomban, nekem nem opció. Én annál izgágább vagyok. De ki tudja, lehet életed nyaralása lesz :) Nekem bármilyen szép, egy nap elég a tengerparton. Nem azt mondom hogy utána nem megyek ki, de már nem tudok ott tölteni órákat. Felfedezni, csatangálni jobban szeretek. A sivatag pl csodás volt a Kanárin, de már ott is untam magam, így nekiálltam koktélozni. :) Majd írd megy milyen volt :)
2023. febr. 26. 11:52
18/47 A kérdező kommentje:
Alapvetően engem sem, hidd el. Nem vagyok egy tengerpartos emberke, előbb fizetnék be valami olyan körutazásra, amivel eljutok minden amerikai nemzeti parkba, de na, az még nem fér bele :D Igazából tényleg azért érdekel, mert pár évvel ezelőtt láttam róla hirdetést az interneten és totál belezúgtam. Magába a feelingbe, amit áraszt. Aztán, lehet, hogy megszívom. De pont eért nem mennék 1 hétnél többre, azt már biztos unnám. Viszont 3 napos hosszú hétvégét meg ilyen helyeken esélytelen eltölteni.
2023. febr. 26. 13:20
19/47 anonim válasza:
Jogos. Én is így vagyok vele. Mondjuk én most kicsit merész voltam. Annyira belezúgtam a Kanári szigetekbe hogy oda is költözök :)
2023. febr. 26. 13:23
20/47 A kérdező kommentje:
Az szép, sok sikert hozzá. Remélem bejön hosszú távon is majd és nem unsz bele. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!