Hogyan lehet 300 ezer alatt eljutni a Fülöpszigetekre?
Figyelt kérdés
A Fülöp szigetekre szeretnénk menni, van valami tippetek arra, hogy "olcsón" 200-300 ezerből kijöjjön a repjegy? Van valakinek erre tippje, ötlete?2022. nov. 25. 16:26
1/13 anonim válasza:
Jelenleg a legolcsóbb lehetőség 8848993ft. 31óra az út, első átszállás Isztambulban, a második Szöulban. Szóval az általad kiírt összegnek jelenleg a duplája is esélytelen.
2/13 anonim válasza:
"Hogyan lehet 300 ezer alatt "
Úgy, hogy a sapkádba beleteszed a 300ezret és végig a fejeden tartod.
4/13 anonim válasza:
A Skyscanner szerint januárban (január-február már főszezon ott) is rengeteg opció van 300 alatt. Átlagban 250-280 között ki tudod hozni, ha Manila az úticél (oda a legolcsóbb). Persze olcsóbb, ha mondjuk május végén-június elején mész. Akkor is zuhog, de nem olyan vészes mint júliusban.
5/13 anonim válasza:
Oda-vissza szerintem legfeljebb úgy jön ki három kilóból, hogy stoppolsz, vonatozol, teherhajón utazol meg ilyenek.
6/13 A kérdező kommentje:
Felpontoztam a válaszokat, csak az oda útra értettem, elnézést ha félreérthetően tettem fel a kérdést. és a skyscanneren érdemesebb egy-két héttel előtte megvenni a jegyet, vagy nincs olyan nagy különbség az árban?
2022. nov. 25. 21:14
7/13 NTBS válasza:
Olcsó járatokkal nem turista szezonban.
8/13 anonim válasza:
Figyelve a repjegyes blogokat. Két hete Bécsből volt 467€-ért, az 200e alatt van. Nem tudom, hogy él-e még az ajánlat, de érdemes ránézni. Hátrány, hogy az ótvar Saudia-val kell menni.
9/13 anonim válasza:
Ha meg nem szeretnél jövő szeptemberig várni, akkor Genfből és Párizsból is vannak ajánlatok márciustól kezdődően.
Dzsiddába most már a Wizz is repül Budapestről és Bécsből is, amikre garantáltan a kutyának nem fog kelleni a jegy, így a mostani irányonkénti 60-80€-s akciók megmaradása várható. Így akár kombinálni is lehet, ha úgy jobbra jön ki az ár, csak akkor persze kell szaúdi vízum, ami könnyen online igényelhető, de drága.
10/13 Dzsonszi válasza:
Nem fogjátok elhinni, de 2020 nyáron néztem repjegyeket és 2021 februárjában láttam 142 ezerért Bécs-Manila odavissza (csomag nélkül) skyscanneren. Igaz ez már csak érdekesség, manapság elképzelhetetlen lenne ennyiért kiutazni oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!