Fülöp-szigetek, Thaiföld, vagy Indonézia nyújt maradandóbb élményt?
Ez és a hasonló kérdések teljesen értelmetlenek!
Mert az, hogy melyik a "maradandóbb élmény" azt csak az tudja megítélni, aki mind a három helyen járt.
Hát kinek melyik. Én csak a Fülöp-szigeteken voltam (Manilában) ezek közül, de imádtam. Oda biztosan nagyon érdemes elmenni - szerintem.
De az is lehet, hogy te meg máshogy gondolkodsz.
Ha ladyboy-okat akarsz, ping-pong show-t, olcsó prostituáltakat, akkor Thaiföld.
Ha kb egy európai értékrend szerint is értelmezhető országot, ahol,kb mindenki beszél angolul, akkor Fülöp….
Ha napi 5x-i iszlám vernyákolást recsegő hangszórókból, akkor Indonézia.
Mind3 országban megvan a kultúra, beach feeling, a nyomor meg a felhőkarcolók világa egyszerre… nem lehet fekete-fehér alapon dönteni….
Egy tuti! Manilára azt a pár órát szánd, amit a tranzitban töltesz, mielőtt valami normálisabb helyre mész…. Szmog. Dugók, Retek.
Nekem mind a 3 tetszett!💪
Különbözőek de valahol ugyan azok. Kérdés hogy nagyvilági életre vagy kalandra vágysz? Indonézia tele kalandal és életveszélyel, Fülöp Szigetek csajozni bulizni, király. Thaiföld pénzköltésre kitünő, és persze sok a látnivaló is, gazdagabb ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!