Telekom előfizetéssel tudok mobilinternetet használni Thaiföldön és Indonéziában?
Figyelt kérdés
Nehany hét múlva utazok el, és nem talalok semmilyen információt ezzel kapcsolatban. Akinek van tapasztalata kérem segitsen2022. jún. 4. 14:09
1/5 anonim válasza:
Reptéren/városban gombokért tudsz venni eldobható sim kártyát fix perccel és internettel Ezek belemennek az európai telefonba is ugyanúgy. Ha dual simed van akkor a magyart ki se kell venni, nekem egy középkategóriás Samsungom van és működik, szóval még csak nem is ilyen extra.
Ha elfogy akkor tudsz plusz adatot rátölteni. Hogy a magyar Telekom hogy működik ezt nem tudom, de ha igen, akkor borzalmas számlát fogsz a roaminggal generálni, míg egy ilyen eldobható simkártya 4 éve kb. 1000-1500 forintnyi baht volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! Sajnos nem dual simem van, igy az E-Simen gondolkoztam még, de azt magyarországon kene megcsinaltatni valószínűleg.. A repülőtéri Sim kártya jó ötlet, csak akkor a jelenlegi Simemet nem fogom tudni hasznalni.
2022. jún. 4. 14:40
4/5 anonim válasza:
az itthoni sim kártyád váltsd e-simre és meg van oldva. telekomnál elég egyszerűen el tudod intézni a weboldalukon, amennyiben van telekom profilod. onnantól van egy szabad helyed, és kinn veszel egy helyi prepaid kártyát.
5/5 anonim válasza:
A Telekomnak csak olyan előfizetői csomagja van, hogy korlátlan belföldön, EUban 23 GB ezen kívül meg 2 GB.
Nem hiszem, hogy ez elég lehet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!