Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Belső-Ázsia országaiba (v....

Belső-Ázsia országaiba (v. Örményországba/Grúziába, v. a vidéki Törökországba, Libanonba) utazók milyen élményeket keresnek/kapnak? Milyen típusú élményekért (ne haragudjatok, nem tudom pontosabban megfogalmazni) utaznak ezen (v. hasonló) országokba?

Figyelt kérdés

Szemben a szokványossá vált célországokkal (például Francicaországgal, Britanniával, vagy az Egybesült Állatokkal).

Bocs, nem túl emelkedett szóvicc lett.

Mit (milyen pluszt) tudnak adni ezen államok? Miben lehetnek jobbak, egyedibbek, maradandóbbak (v. éppen rosszabbak akár) az európai úti céloknál? Írnám éppen a fentiekhez még Oroszország távol-keleti autonóm régióit, köztársaságait is, de jelen helyzetben nem tudom merhetem-e.

2022. ápr. 1. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen másféle látnivalók vannak.

Más kultúra, mas emberek...

2022. ápr. 1. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Jó látni, hogy vannak még nálunk is nyomorultabb országok.
2022. ápr. 1. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműen az ott elő emberekre, kultúrájukra, történelmi emlékeikre vagyok kiváncsi. És igen, jól jön a kalandfaktor is: ezek alapvetően biztonságos országok , ahol azonban egy csomó minden sokkal spontánabban történik meg, mint Európában.
2022. ápr. 1. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A Kaukázus meg Kis-Ázsia nagyon nem Belső-Ázsia, azt nagyjából a történelmi mongol régiókra szokás mondani, de akkor maradjunk a kérdezett országoknál.

Voltam mind a négy felsorolt helyen, egyik jobb, mint a másik. Biztonságos, relatíve olcsó (Libanon mikor hogy, azért eléggé attól függ, hogy épp mennyire van felfutóban vagy összedőlőben a gazdaság), különleges, de nem túl komoly kultúrsokk. Elképesztően változatos tájai vannak mindegyik országnak, 2 hét alatt tengerpartozhat, sivatagozhat és síelhet is az ember, vendégszeretetben szintén a világ élvonalában vannak. És akkor még nem említettük a világbajnok gasztronómiát, a grúz, a török és a libanoni is a világ top20 nemzeti konyhájában van, nem is kérdés.

2022. ápr. 3. 08:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hozzászólásokat! :)

És egyben a (számomra) felvilágosító információkat is!

Utolsó: belső Ázsiai országokat is írtam, nem csak a zárójeles négyet. :)

Még a keresőszavak is beszédesek. :)

De nincs baj, csak kiegészítettelek.

2022. ápr. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!